Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 eierdooier 100 gr champignons, in blokjes gesneden 12 sint-jakobsschelpen 2 sjalotjes, fijngesneden 300 ml champagne 30 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele (2,5 kilo) zalm 1,25 kilo grof zeezout 9 eiwitten zout naar smaak Bereidingswijze Voorbereiding: 15 min ›[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Oesters: 6 oesters (creuse, nummer 2) 1⁄4 prei 1⁄2 klontje boter peper zout Mousselinesaus: 1 ei 90 g boter (om te klaren) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg Schotse forellen,1 dl melk,4 eetlepels bloem,50 gr boter,1 glas champagne,1 dl room,gehakte bieslook en peterselie,peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalm filet 120 g zachte boter 50 g bloem 3 sjalotten, fijn 500 ml champagne of sekt 100 ml groentebouillon 400 ml kook room 250 ml champagne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zeebaarsfilet van elk ca. 200 gram, zout en witte peper naar smaak, 1,75 dl droge champagne (of droge witte wijn), 2 el vers citroensap, 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zwaardvisfilet * 1 sjalot * 80 gr pijnboompitten * 225 gr witte druiven * 8 cl champagne * 6 cl balsamicoazijn * 3 cl champagneazijn * 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gekookte gamba′s 2 eetlepels fijngehakte dille , vers of diepvries (en eventueel 4 takjes voor de garnering) 1 eetlepel azijn ?[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -8 gamba′s -4 scampi -750 g mosselen -350 g zeeduivelfilet -1 kleine prei -1 teen knoflook -1 ui -1 bosje kervel en 1 bosje peterselie[...]
Bron: smulweb.nlIedereen geeft zijn eigen draai aan oudejaarsavond. De één gaat uitgebreid dineren en proost om 24.00 uur met een vol buikje op het nieuwe jaar. Een ander[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl