Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 6 personen 2 ananassen 800 gram grote garnalen (gepeld) 3 eetlepels cognac (voor flamberen) 1 ui gesnipperd 1 scheutje witte droge wijn snufje zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kreeften van 900 gram - peterselie - dragon - 1 sjalot - 12 peperkorrels - laurier - 2 dl droge witte wijn - 3 dl melk - 1 dl slagroom - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 1/2 eiwitten - 2 preien - 1 zalmforelfilet - 1 bouquet garni - 2 kreeftenkarkassen - 250 gram zalmfilet - 150 gram snoekbaarsfilet - 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.5 eiwitten -2 preien -1 zalmforelfilet -1 bouquet garni -2 kreeftenkarkassen -250 gr. zalmfilet -150 gr. snoekbaarsfilet -2 dl. wijn, witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmmoot per persoon Citroensap Zout en peper 1 ui Kwart slagroom 1 eetlepel maïzena Cayennepeper, dille, basilicum 2 deciliter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetl. olie 2 kleine uien(gehakt) 1 kleine groene paprika(gehakt) 1 kleine rode paprika(gehakt) 2 knoflooktenen(uit de knijper) 1 rood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Grote garnalen/staarten 4 per persoon ansjovis (bij voorkeur in olijfolie) 2 blikjes room 125 ml olijfolie witte wijn flinke scheut cognac[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 6 gekookte gepelde gamba′s, 3 el olijfolie, 6 teentjes knoflook in plakjes, 3 takjes peterselie fijngeknipt, 1 tl paprikapoeder, 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 gamba′s, schoongemaakt 12 dunne plakjes bacon 1 sjalotje, gesnipperd 1 teentje knoflook 1/2 el olijfolie 2 el cognac 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 14 personen 3-4 gamba′s per persoon.Peper-zout.olijfolie,2 pakjes Bosto rijst,cognac. Voor de saus: 1 ui,1 wit van prei,5 peterseliestelen,2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bosje lenteuitjes ? tl zwarte peper 3 teentjes knoflook 1 el cognac 25 gr boter 1 dl witte wijn 2 el creme fraiche 1 dl visbouillon zout 200[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo tijger garnalen of gamba′s, zonder kop 2 rode uien in dunne ringen ca. 5 tenen knoflook (naar smaak...van mij mogen het er 10 zijn) 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl