Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
voor 6 personen 250 g aspergetips (zee)zout 1 vanillestokje 1 dl visfond (pot a 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zwarte peper 3 verse coquilles per[...]
Bron: smulweb.nlDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is een recept uit de Baskische keuken. In het originele recept moet txakoli wijn gebruikt worden, maar ik heb maar een Portugese genomen. In de Baskische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNa de gezonde toer met mijn 1e Rio Mare recept , wilde ik voor mijn 2de de zuiderse toer opgaan. Ik twijfelde tussen 2 receptjes en maakte ze allebei. Het ene[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen lekkere ovenschotel op basis van zalmblokjes, spinazie en aardappelen. Het is snel klaar en de Knorr Asperge Crème zorgt voor de heerlijke en smeuïge sma...
Ingrediënten Porties: 2 Bouillon 1,5 liter water 500 gr graten van witte vis 4 stengels bleekselderij 1 wortel 1 prei 1/2 ui 1 laurierblad De vis 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 groene asperges 8 bospeentjes 1 courgette, in stukjes, zaadlijsten eruit 300 gr. zeebaarsfilet, zonder huid, in stukken peper en zout 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 stukken kabeljauw van 2,5 cm dik, elk 150 - 200 g - 2 takjes rozemarijn, heel fijn gehakt - de geraspte schil en het sap van 2 citroenen -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEvenmin als de magnetron gebruik ik de airfryer om voedsel vanaf scratch mee te bereiden. Meestal wel om iets op te warmen wat in de oven is bereid. Dat kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 250 g aspergetips (zee)zout 1 vanillestokje 1 dl visfond (pot a 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zwarte peper 3 verse coquilles per[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 (100 gr) witte visfilet 12 asperges, schoongemaakt 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 lente-uitjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 ml water 2 bosjes asperges, schoongemaakt en in stukken van 2,5 cm 2 eetlepels plantaardige olie 24 grote verse garnalen,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 groene asperges 8 bospeentjes 1 courgette, in stukjes, zaadlijsten eruit 300 gr. zeebaarsfilet, zonder huid, in stukken peper en zout 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlBen je nog op zoek naar een lekker lente gerecht voor de komende Paasdagen? Dan zou ik zeker niet verder zoeken ;-) Zachte vis, met een lekker, kruidige, maar[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comvoor 4 personen 500-600 gram verse tonijn 1 pakje nori-gedroogd japans zeewier Apollo dipper wasabi tempurameel-Japanse bloem 200 gram groene asperges[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g groene aspergetips (schaaltje a 100 g) ½ bakje tuinkers (of rucolacress) 2 eetlepels peterselie-knoflookolie (flesje) 4[...]
Bron: ah.nlVoor 2 personen 10-12 asperges, groene 1 venkel Bosje lenteuitjes 20 scampi Kokosvet eventueel quinoa (ik gebruikte een mengeling van gewone met rode quinoa)[...]
Bron: calorietje.blogspot.be