Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen 480 g aardappelen, bloemige 600 g zalmfilet 1 st. citroen 1 takj. rozemarijn 1 takj. tijm 240 ml slagroom 240 ml gevogeltefond 60 ml witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 peren (doyenne du comice), 200 gram gerookte zalm, 2 pakjes gelatine (dr oetker), groentebouillon, perensap, dille (vers),witte chocolade[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g zeebaarsfilet, met vel en ontschurbd 16 langoestines 20 groene asperges 25 g truffelsap ( te koop in kleine blikjes) 50 g gemalen kaas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 bakjes sint-jakobsschelpen (diepvries, a 300 g) 2 (tros)tomaten 2 eetlepels olijfolie 1 limoen (geperst) 2 teentjes knoflook (in plakjes)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g suiker 125 ml azijn ½ bloemkool (in roosjes) ½ kilo kruimige aardappelen ½ knolselderij (geschild) 3 sjalotten 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngredienten 100 gram Hollandse garnalen 150 gram verse roomkaas 1 el bieslook (fijngeknipt) versgemalen peper 50 g gepelde pistachenootjes of 3-4 el[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 zeer verse sint-jakobsschelpen 1 gesneden grote truffel, in vier dikke plakken gesneden 1 theelepel boter Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 6 coquilles 6 groene asperges (geschild en ± 2 minuten geblancheerd in water met zout) 2 mooie plakken Serranoham 1 sjalotje (gehakt)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200gr. verse zalm glaasje droge witte wijn 1 laurierblad 2 takjes verse tijm zeezout, peper uit de molen citroen of limoensap liefst vers,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -16 scampi 16/20 -300 gr eikenzwam -1 ajuin -200 gr droge fetucinni -100 gr mascarpone -250 ml light room -olijfolie -truffelolie -bieslook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 makrelen, schorseneren, 4 bergappelsienen, 100 g parmezaanse kaas, 16 schijfjes zwarte truffel (Perigord of Tricastin), 1 bot pimpernel, 1[...]
Bron: smulweb.nlDit gerecht komt uit de keuken van Bruneau in Brussel. Daar wordt het als een carpaccio gepresenteerd en er wordt gewerkt, althans toen ik het daar at, met[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com400g zwaardvis 3 plakjes chorizo per persoon 3 aubergines 2 vanillestokken verse tijm, verse rozemarijn look olijfolie, truffelolie balsamico beetje rucola[...]
Bron: smulweb.nlVoor het deeg: ? 100 gram bloem ? 1 tl olijfolie ? 1 ei, losgeklopt voor de vulling: ? olijfolie ? 2 sjalotten, fijngehakt ? 150 gram shii-take of pieds de[...]
Bron: smulweb.nl