Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Een heel smakelijk recept uit de Griekse keuken van kookboekenschrijfster Diane Kochilas. Kakelverse vis bereid ik altijd zo simpel mogelijk, maar diepvriesvis[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLaatst besloten we om verschillende vissoorten te halen en er een BBQ feestje van te maken voor ons tweetjes. We kochten op de markt inktvisringen, inktvis,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 600 g garnalen 3 sjalotten (gesnipperd) 1 limoen (geraspt en geperst) mespunt cayennepeper 3 eetlepels olijfolie 6 rode paprika's (in kleine[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen (diepvries, 500 g) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 rode peper ((zonder zaadjes), fijngehakt) 4 eetlepels olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ eetlepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels olijfolie (extra vierge) 4 zalmfilets (` ca. 125 g) 2 rode pepers 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode paprika's 2 tenen knoflook (geperst) 4 eetlepels mayonaise 1 theelepel cayennepeper 1 citroen (in partjes) 2 zakken reuzengarnalen[...]
Bron: ah.nlJerk Garnalen met Ananas Salsa Dit smaakt altijd wel... Dit gerecht hoeft niet speciaal op de bbq gemaakt te worden Een grill pan voldoet ook prima. Makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 450 ml water 200 g ongekookte witte rijst 500 g verse grote garnalen, gepeld en de darmkanalen verwijderd 1/2 afgestreken[...]
Bron: allrecipes.nlEen hapje of voorgerecht met tempura, da's altijd zo'n geprul: heel je aanrecht vol met plakkerige spatten tempuramix, je frituurolie om zeep na het bakken,...[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 2 middelgrote stengels prei,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Garnalen-krabvulling 85 g gepelde rauwe garnalen, heel fijn gesneden 85 g vers wit krabbenvlees, in stukken verdeeld 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 blikjes tonijn op water,uitgelekt. 1 rode ui zeer fijn gesneden. 1Groene paprika zeer fijn gesneden. 2 en een halve eetlepel blad peterselie[...]
Bron: smulweb.nlHet is al een tijdje geleden dat Albert Heijn een nieuw visproduct in het schap legde: zalmgehakt. Op het eerste oog dacht ik "handig" om het al snel daarna[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 400 g witte vis, kabeljauw of pangasiusfilet 125 g garnalen 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui 2 teentjes knoflook 1/2 eetlepel verse gember 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 rode grapefruits 2 kleine rijpe, stevige avocado's 1 limoen 750g kleine roze garnalen, gepeld en gekookt 1 ei 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben gek op tonijn. Ik heb diverse recepten voor het bereiden van deze vissoort maar het onderstaande recept is veruit favoriet de afgelopen tijd. Omdat ik[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comJerk Garnalen met Ananas Salsa Dit smaakt altijd wel... Dit gerecht hoeft niet speciaal op de bbq gemaakt te worden Een grill pan voldoet ook prima. Makkelijk[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl