Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten 1 zak reuzengarnalen (ongepeld (500 g, diepvries), ontdooid) 5 el zonnebloemolie 4 rode uien (gehalveerd en in stukjes) 2 tl komijn 1 rode[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 800 gr kabeljauwfilet óf Schelvisfilet 2 vleestomaten (in plakjes) 1 zak verse spinazie 5 el geraspte kaas, belegen Paneermeel 4 el[...]
Bron: smulweb.nlEen erg lekker soufflé, uit de Tip van december 1983! 1,5 el paneermeel, 1 blik zalm (220 gram), 50 gram boter, 6 el bloem, 3 dl melk, 5 eieren, zout,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comCajun Garnalen Pasta Ingredienten: 300 gram penne of fusili pasta 240 gram grote garnalen (schoongemaakt en staartje er nog aan) 1 theelepel cajun kruiden 1[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 6 personen 1 fles droge witte wijn en een 1/2 l water, 1 grote ui in plakjes, 1 middelgrote wortel, in plakjes, 1 stengel bleekselderij in stukjes, 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 verse kreeften, 25 ml olie, 1 middelgrote ui, 100 gram Parmezaanse kaas, 150 gram champignons, 2 eetl. broodkruimels, 2 eetl. boter, 200 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 gekookte kreeften (elk 500 g) -25 g boter -cayennepeper naar smaak -6 eetlepels droge witte wijn -1 eetlepel fijngehakte dragon -3 dl[...]
Bron: smulweb.nl12 grote gepelde gamba′s 12 stukken fillodeeg, 20 x 15 cm 12 plakjes jongbelegen kaas 25 gr gesmolten boter voor de charmoula (Marokkaans[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr gepelde hollandse garnalen. 2 gamba′s (diepvries) 3 dl. visbouillon, 30 gr boter, 20 gr. bloem, mespuntje cayennepeper, evt.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr garnalen (je kan ook de schillen en koppen van gepelde garnalen gebruiken, of aan de vis boer vragen of hij nog afval van[...]
Bron: smulweb.nl