Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 87 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2,25 kg mosselen, schoongeschrobd en baard verwijderd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui, versnipperd 2 handen gehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 3 sjalotjes 2 eetl. olie 5 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 100 ml slagroom 250 gram oesterzwammen 1/2 knolselderij 100 gr. koude boter 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 forelfilets citroensap zout en peper naar smaak paprikapoeder lavas (maggiplant) knoflookkorrels tijm Provençaalse kruiden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr vermicelli pasta 7 eetlepels boter 1 eetlepel worcestersaus hete peper saus, naar smaak groene chili saus, naar smaak het[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 zalmsteaks 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel gedroogde rozemarijn zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 kilogram verse mosselen 1 prei 1/2 winterwortel 6 takjes selderij (blad met steel) 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm (elk circa 5 centimeter)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30 gr boter 2 grote uien, geschild en in ringen 3 stengels bleekselderij, gesneden 1,25 kg mosselen, schoongeschraapt en baard[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 30 gr geraspte kokos 60 gr ongezouten boter 30 gr selderiekroontjes, zeer fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor het aardappeldeeg 150 g bloem ½ theel. kurkuma 100 g gare aardappel, fijngestampt 100 g koude margarine, in blokjes 1 eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 Gr. Kabeljauw 75 Gr. Roomboter 3x prei Citroenrasp 2x Tomaat Garnalen 2 bakjes Knoflookteentjes 3x 200 Gr. Crème fraiche 100 Ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 aardappelen (geschild) 1 sinaasappel (schoongeboend) 250 g kabeljauwfilet 2 takjes tijm 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 winterpeen[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor de vulling; 1 bakje rivierkreeftjes van 125 of 150 gram 30 gram boter + een beetje extra om in te bakken 30 gram bloem 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nl