Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten 25 g boter 4 eetlepels olijfolie 1 zak krieltjes (klein (450 g)) 1/2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) ca. 1 1/2 eetlepel zeezout (grof (pak a[...]
Bron: ah.nlEen verzoeknummertje: een vriend van me wil met kerst een Hele Vis op tafel zetten, gegaard in een Zoutkorst. Een mooie manier van vis bereiden; het gaat snel[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 4 forellen 2 rode uien 8 plakjes gerookt ontbijtspek (versgemalen) peper 2 theelepels gedroogde dragon 20 g koude boter of margarine 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine venkelknol 1 sinaasappel 1 zakje verse bieslook (25 g) (zee)zout versgemalen peper 50 g verse roomkaas met kruiden 2 forellen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 forellen 4 sjalotjes (in dunne plakken) 1 venkelknol (in dunne plakken) 1 citroen (in dunne plakken) 4 takjes basilicum 4 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bosuitje 1 kleine venkel (ca. 300 g) 1 grote aardappel (ca. 200 g) 1 bakje witte wijnsaus voor vis (150 g) 1 kleine tomaat 1 forel (ca.[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkel 2 trostomaten 16 zwarte olijven zonder pit 1 zakje verse dragon (15 g) 3 eetlepels citroensap 1 eetlepel olijfolie met[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Ingredienten 1 sjalotje 1 zakje verse dille 6 takjes peterselie zout (versgemalen) peper half bakje tuinkers rookdoos of rookoventje 2 stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten 1 sjalotje 1 zakje verse dille 6 takjes peterselie zout (versgemalen) peper half bakje tuinkers rookdoos of rookoventje 2 stukken[...]
Bron: smulweb.nlTerug van een hele tijd weg geweest. Wat was mijn lekkerste maaltje tot nu toe in januari 2008, de Forel met winterse groenten uit de oven. De forel blijft een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 1 sjalotje 1 zakje verse dille 6 takjes peterselie zout & (versgemalen) peper half bakje tuinkers rookdoos of rookoventje 2 stukken zalmfilets[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grotere zalmforellen, een verpakking wijnbladeren (turkse winkel), 2 venkelknollen, veel verse peterselie (per vis 1 struik), 3 limoenen, 4[...]
Bron: smulweb.nl