Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. ongepelde grote garnalen sap van 1 citroen cayennepeper 200 gr. ontbijtspek in plakjes Bereidingswijze Pel de garnalen, maar laat het[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 liter zonnebloemolie 12 grote zoutwater garnalen, rauw 2 grote aardappels (vastkokend) 2 el mayonaise 1 teen knoflook, geperst paar druppels[...]
Bron: smulweb.nlGarnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 16 reuzengarnalen (rauw en ongepeld (diepvries 500 g) ontdooid) 8 plakjes gerookt ontbijtspek ((pakje a 125 g), gehalveerd) 8 el olijfolie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g reuzengarnalen (ontdooid) 1 limoen (alleen het sap) 3 el olijfolie 2 tenen knoflook (geperst) gedroogde chilipeper (gemalen) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 1 perssinaasappel (schoongeboend) 1 bakje verse tijm ((15 g), alleen de blaadjes) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 flesjes zonnebloemolie (a 1 liter) 12 grote zoutwater garnalen ((zak 500 g, diepvries), ontdooid) 2 grote aardappels (bv. pommes primeur,[...]
Bron: ah.nlGarnalen Krab Cocktail Deze klassieker smaakt altijd... Met appelstukjes lekker fris. Geef er een schijfje stokbrood bij. Succes is verzekerd.....[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlJe komt thuis, hebt eigenlijk geen fut om te koken, maar je zegt neen...we doen geen pakjes en geen zakjes open, dus we gooien ons. Wat hebben we nodig: -[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlGarnalenliefhebbers weten waarom je zoveel moeite wil doen voor een vers maaltje grijze oftewel Hollandse garnalen. Het zelf vangen en bereiden kost je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen vers garnaaltje van de barbecue is altijd lekker. Of het nu bij je avondeten hoort, of als hapje tussendoor, dat maakt niet uit. Uit mijn supergoede nieuwe[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen 1 zakje verse peterselie, 1 uigeperst teentje knoflook, ca 300 gram tong of kabeljauw filet, 1 eetl viskruiden, 1 citroen, per prikker 1 grote[...]
Bron: smulweb.nl