Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ik ben gék op schaaldieren, garnalen kan ik dan ook wel elke dag eten. Garnalencocktails vind ik vaak echter niet zo lekker, de garnaal is vaak te koud en met[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.comIngrediënten 2 citroenen (schoongeboend) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 9 tenen knoflook (ongepeld) 1 1/2 tl gemalen koriander (ketoembar) 5 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 tl verse gemberwortel (geraspt) 1 rode peper (zonder zaadjes) 3 takjes koriander 250 g kabeljauwfilet (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak zoutwater garnalen ((500 g diepvries), ontdooid) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 4 eetlepels olie 3 cm verse gember (geschild en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak filobladerdeeg ((diepvries, a 225 g), ontdooid) 1 bakje cocktailgarnalen (125 g) 1 bakje kiwi-mangosalade ¼ rode peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak reuzengarnalen ((500 g, diepvries), ontdooid) 1 perssinaasappel (schoongeboend) 1 bakje verse tijm ((15 g), alleen de blaadjes) 2[...]
Bron: ah.nlHier een receptje met Hollandse garnalen. Niet de welbekende garnalencocktail. Wel dezelfde garnalen, maar met een andere dressing. Het is een receptje van[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEen vers garnaaltje van de barbecue is altijd lekker. Of het nu bij je avondeten hoort, of als hapje tussendoor, dat maakt niet uit. Uit mijn supergoede nieuwe[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe Italianen mogen in sommige plaatsen en steden van de burgemeester dit Paasweekend op hun balkon barbecueën, ik ben nu al benieuwd naar de foto's. Dit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHollandse garnalen, tempura meel, kriek bier, rode -peper, rode tandoori pasta Voorbereiding Tempurameel aanmaken met het kriekbier tot dikke massa, de[...]
Bron: smulweb.nl20 ongepelde grote garnalen (diepvries) 2 tenen knoflook 0,5 rode peper 2 el olijfolie 0,5 tl paprikapoeder 5 plakjes serranoham (of andere rauwe ham)[...]
Bron: smulweb.nl