recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vis zonder bloem

Gevonden 43 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Vispotje met paprika en tomaat

Ingrediënten 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode paprika 500 g aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 2 potten visfond (a 380 ml)[...]

Bron: ah.nl
Zeeduivel met paprika, citroen en basilicum

Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 1 ui, gesnipperd 2 rode paprika's, zaden verwijderd, in smalle reepjes 2 gele paprika's, zaden[...]

Bron: allrecipes.nl

Zeeduivel-mosselspiesjes

Ingrediënten Opbrengst : 16 spiesjes fijngeraspte schil en sap van 1 citroen sap van 1 limoen 1 el olijfolie, extra vergine 2 tl honing 1 teentje[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebakken zeeduivel met tapenade

voor 4 personen 450 gram verse zeeduivelfilet -1 eetlepels olijfolie - 450 gram tapenade - zout - zwarte peper - Voor garnering : vers gehakte peterselie -[...]

Bron: smulweb.nl
Vis-kebab in wijnbladeren met zoetzure dip

voor 4 personen Pakketje of pot (ingelegde) wijnbladeren (te koop in Turkse/Marokkaanse winkels) 600-800 gram stevige witvis filet (zeeduivel, zeewolf,[...]

Bron: smulweb.nl
Gegrilde zeeduivel-citroengras-stokjes met[...]

voor 4 personen 2 sjalotten 30 g gember 2 teentjes knoflook 1 rode chilipeper 2 eetlepels sesamolie 4-6 eetlepels olijfolie sap en geraspte schil van 2[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel met abrikozen/saffraan compote

voor 2 personen 1 sjalotje 1/2 tl olijfolie 4 verse abrikozen 1 gr saffraan zout,peper 1 zeeduivelstaart van 350 gram Voorbereiding Verwarm de oven voor op[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel in pancetta gewikkeld met salsa verde

voor 4 personen * 1 zeeduivelfilet van 600 g, zonder vel en achtergebleven graatjes * geraspte schil van 1 citroen * 30 dunne plakjes platte pancetta * 50 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Feestelijke visfondue

voor 4 personen 200 g tarbotfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g rivierpalingfilet 4 plakjes zalm (gerookt) 1 Noordzeetong 8 sint-jakobsnoten[...]

Bron: smulweb.nl
Visfondue

voor 4 personen 4 scampi 200 g zalmfilet 200 g pladijsfilet 200 g roodbaarsfilet 200 g zeeduivelfilet 200 g kabeljauwfilet 200 g Noordzeetongfilet 200 g[...]

Bron: smulweb.nl
Zeeduivel, mossel, champignons, selder,[...]

Ik had het er in mijn receptje van eergisteren - yoghurt, limoen, appel, vanille - al over hoe fantastisch The Biggest Cooking Event van Delhaize wel was:[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Vis met paprikasaus van Rick Stein

Het is een voortreffelijke paprikasaus die goed past bij bijvoorbeeld gegrilde tonijn en zeeduivelfilets. Op mijn buurtmarkt hadden ze die niet en heb ik[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vis met spek, tomaten en bonen-kruidensalade

Vis staat meerdere malen per week bij ons op het menu. Ik ben echter geen fan van de vis in de supermarkten. Het zijn vaak van die kleine, uitgedroogde[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Roodbaars met citroen

Ingrediënten 2 citroenen 1 teen knoflook 4 takjes verse peterselie 4 roodbaarsfilets (of zeeduivelfilets (a 125-150 g)) zout en peper 1 ei (M) 6[...]

Bron: ah.nl
Zeeduivel, fregola met pompoenpuree en chorizo,[...]

Tweemaal op heel korte tijd mocht ik de fregola sarda proeven. De eerste keer was tijdens mijn workshop met de collega's bij De Keyser en de Kok . Toen werd de[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Foodblogswap: Indische viscurry

Onlangs kreeg ik een nieuwe voordeur. Figuurlijk. Ik zag Sara. En ik kreeg een stoofpot van Le Creuset 'om dat te vieren'. Niet dat dit een bijzonder heuglijk[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy