Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Mosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGaat dit in zes minuten lukken? Dan heb ik de blog net zo snel geschreven als dat de vis de oven inging. Dit gerecht is afkomstig uit De avontuurlijke keuken[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMijn werkgever zit overal ter wereld, maar het thuishonk van mijn afdeling bevindt zich in Oxford, zodat ik daar af en toe naar toe mag. Het is nooit genoeg[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten : 1 schelvis 75 gr boter 1/2 prei 1 wortel 200 gr champignons 250 gr spinazieblad peterselie zout en peper marjolein, nootmuskaat citroen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAtkinsproof, dus een variatie op de béchamelsaus, maar dan zonder meel. Ingrediënten voor 4 pers. 600 gr kabeljauwfilets, vers of uit diepvries 1/4 ltr droge[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 bos worteltjes 1½ eetlepel bloem 2 theelepels kerriepoeder 6 scholfilets 50 g boter of margarine ½ theelepel gemberpoeder ½[...]
Bron: ah.nlVandaag stond er Zalm in papillot op het menu. Ik vond mijn inspiratie in de kookboek van de vrouwenbond (KVLV), maar heb het toch een beetje aangepast naar[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr worden temperaturen van 15 graden voorspeld voor komend weekend. Zalig vind ik dat, vooral aangezien ik zaterdag mijn eerste 30-er moet doen. Voor wie nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGoedemiddag jij! Oh ik heb weer een schandalige week achter de rug. Zo een dat het zaterdag is en ik nog moet bloggen over dinsdag, wow! Wat een drukte weer.[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSambuca is een Italiaanse anijslikeur. Deze anijslikeur smaakt geweldig in visgerechten (zie ook de Bretonse sardienensoep ) en bij venkel en bleekselderij.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl