Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Vandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlWat ben ik toch weg van dit soort recepten die onze chef Jo om de 2 weken uit zijn boekentas schudt. Ze zijn lekker, ze zijn licht en het werk valt reuzegoed[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr worden temperaturen van 15 graden voorspeld voor komend weekend. Zalig vind ik dat, vooral aangezien ik zaterdag mijn eerste 30-er moet doen. Voor wie nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWaaaaaaaaaaw! Echt waar. Veel meer woorden ga ik hier niet aan vuilmaken. Dit is een recept zoals ik ze graag heb: keilekker en supermakkelijk. Hierdoor word[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe vriezer leegeten vervolg... We zijn nog steeds bezig om de vriezer leeg te krijgen. Afgelopen zondag leverde dat een Thaise maaltijd op met garnalen (uit de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSommige kookboeken gebruik je een leven lang. De kookboekjes van het (Franse) weekblad Elle horen in die categorie thuis. Oorspronkelijk verschenen de recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlOnze tuin is een schat aan rijkdommen. Sinds we hier wonen hebben we ieder jaar meerdere verrassingen in de tuin. Dus we laten het onkruid meestal iets langer[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlMosselen. Nederlands trots. De mosselen uit Nederland staan bekend als de beste van de wereld. Het mosselseizoen loopt van half juli tot half april. Van half[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl