Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 rode ui, fijngesnipperd 3 teentjes knoflook, uitgeperst 350 g risotto 250 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 400 gram zilvervlies of basmati rijst * 250 gram nasi vlees of een hamlapje * 50 gram ham * 1 ui * 1 prei * 2 theelepels djahe * 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 ui 2 el olijfolie 250 g risottorijst 1 kippenbouillontablet 800 ml kokend water 100 ml droge witte wijn 1 citroen (schoongeboend) 250 g[...]
Bron: ah.nlHet aspergeseizoen is al bijna weer voorbij, dus op de valreep nog even een lekkere risotto gemaakt met Hollandse groene asperges. Buitenlandse groene asperges[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlPilav met Voorjaarsgroenten en verse Kruiden 2 eetlepels olijfolie 1 prei (alleen het witte gedeelte), in dunne ringetjes gesneden Geraspte schil en sap van[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlEen vegetarische risotto die door de witlof een lekkere frisse bite heeft. 2 stronkjes witlof, in reepjes 1 el citroensap 2 el olijfolie 1 teentje knoflook,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHoud je ook zo van risotto, maar aarzel je om het klaar te maken wanneer je visite hebt? Geen zin om alleen in je keuken 20 minuten lang in de potten te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen * 400 gram zilvervlies of basmati rijst * 250 gram nasi vlees of een hamlapje * 50 gram ham * 1 ui * 1 prei * 2 theelepels djahe * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Risotto: 20gr boter 4 el olijfolie 1 ui 320 gr canaroli rijst van goede kwaliteit 1 liter visbouillon 1 flink glas witte wijn 1 flinke[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 l kokendhete groentebouillon (van blokjes) 50 g boter 1 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr zwarte venus rijst 3 eetlepels extra vergine olijfolie, plus wat meer voor het serveren 1 sjalotje, fijn gesneden 1-2[...]
Bron: allrecipes.nlRecept uit de Allerhande februari 2013. Ik was erg nieuwsgierig wat dit zou zijn: een smakelijke pot eten. 2 el zonnebloemolie, 2 rode uien, gesnipperd, 1 pak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Voor de Risotto: 20gr boter 4 el olijfolie 1 ui 320 gr canaroli rijst van goede kwaliteit 1 liter visbouillon 1 flink glas witte wijn 1 flinke[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 3 eetlepels boter 1 ui, in kleine stukjes gesneden 4 teentjes knoflook, fijngeperst 340 gr risottorijst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 el plantaardige olie 3 geklopte eieren 1 courgette, fijngesneden 1 wortel, in stukjes gesneden 8 lente-uitjes, in plakjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,4 liter kippenbouillon, apart te verwerken 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 500 gr portobello paddestoelen, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 400 gram gekookte asperges ( kan uit pot of blik ) - 100 gram gerookte zalm - 100 gram grote garnalen - 150 gram risotto rijst - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g pandanrijst (pak a 400 g) 3 bosuitjes 1 schaaltje rundergehakt (ca. 500 g) 1 zakje kruidenmix gehakt (40 g) 1 ei (M) 25 g boter of[...]
Bron: ah.nl