Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Goedenavond :) Maandagavond wilde ik eigenlijk risotto eten, maar ten eerste mislukt dat bij mij altijd (tenzij ik Knorr gebruik) én Bas kwam eten en toen ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHet is zo lekker en het enige wat je hoeft te doen is gewoon bij je pan blijven en roeren en nog eens roeren. Risotto met Kastanjechampignons 2 eetlepels[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten ½ pak wilde en witte rijst (a 250 g) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 1 sjalot (gesnipperd) 100 ml droge witte wijn 125 ml crème fraîche[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bleekselderij 2 sjalotten 100 g gerookte zalm 2 el olijfolie 300 g risottorijst 750 ml tuinkruidenbouillon (van tablet) 100 g verse[...]
Bron: ah.nlVandaag een lekker en simpel visgerecht met rijst en kabeljauw. De basis van de saus bestaat uit kokosmelk, dit is veel gezonder om te gebruiken dan[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIk had van de week plots heel erg trek in risotto. Ik heb een beetje zitten wikken en wegen en besloot uiteindelijk een bietenrisotto te maken. Die had ik pas[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comEen nieuwe variant op risotto. risotto met geroosterde tomaat en sperziebonen 150 gram risottorijst 2 eetlepels gesnipperde sjalotton 2 tenen knoflook,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlSinds een jaar of 2 eten wij minimaal eenmaal per week vegetarisch. Ik vind het een leuke uitdaging om nieuwe receptjes te vinden en te proberen, waarbij je[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlNiettegenstaande pompoen doet denken aan de herfst, kon ik het gisteren niet nalaten een butternut in mijn boodschappen mandje te droppen. Risotto is een heel[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOndertussen is het een poosje geleden dat er iets op mijn blog verscheen. Wat niet wil zeggen dat er in de eindejaarsperiode niet is gekokkereld, integendeel![...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDe herfst met zijn diepe bruin-oranje en gele kleuren. Het heeft iets heerlijks huiselijk, eigenlijk hou ik van deze periode van het jaar. Regelmatig worstel[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beBloemkool Nasi...de rijst wordt vervangen door bloemkool. Lekker low-carb! Ik moest qua smaak aan de vulling van een loempia denken. Echt de moeite waard. :-)[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlSoms zie je ze wel eens….van die velden vol goudgele, wuivende pluimen..... Dat is gerst. Zoals je oude en vergeten groentesoorten hebt, zijn er ook oude[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlInmiddels zijn de meeste mensen wel bekend met risotto. In de supermarkt kun je de speciale rijst kopen die hiervoor nodig is. Zoals de soort 'arborio'. Andere[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk ben geen vegetariër en mijn man nog véél minder. Een gerecht is niet compleet zonder een stukske vlees of vis. En toch wou ik eens vegetarisch uitpakken om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHoud je ook zo van risotto, maar aarzel je om het klaar te maken wanneer je visite hebt? Geen zin om alleen in je keuken 20 minuten lang in de potten te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRisotto mag je mij eigenlijk altijd voorschotelen. Een bord vol smeuïge rijst is een ware traktatie. Vandaag doe ik er asperges bij. Je hoeft die niet[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 1 eetlepel olie 1 sjalot (fijngesnipperd) 1 courgette (in kleine blokjes) ½ theelepel Italiaanse keukenkruiden 100 g risottorijst 1 bol[...]
Bron: ah.nl