Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Dat zijn de lekkerste recepten: simpel om te maken, maar oh zo lekker. Al bladerend door een oude Delicious had ik dit recept van kerrierijst met spinazie en[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 400 ml water 200 gr basmatirijst 50 gr diepvrieserwten 1 theelepel komijnzaad Bereidingswijze Bereiding: 25 min › Klaar[...]
Bron: allrecipes.nl500 gram basmatirijst; 4 uien; 1 gram saffraanpoeder; ½ bosje verse kervel; ½ bosje verse koriander; arachideolie; zout en zwarte peper naar[...]
Bron: smulweb.nlDoor T. gemaakt op 26 juli. Recept uit Het ultieme studentenkookboek. 300 gram basmatirijst, 2 el olijfolie, 125 gram spekblokjes, 1 gesnipperde ui, 2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen * 400 gram zilvervlies of basmati rijst * 250 gram nasi vlees of een hamlapje * 50 gram ham * 1 ui * 1 prei * 2 theelepels djahe * 2[...]
Bron: smulweb.nlVoorjaars Pilav met Groenten 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, geperst 400 gram kopjes basmatirijst, afgespoeld 2 1/2 kopjes[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlChristmas Pilaff Deze makkelijke Pilaff geeft door de kleuren een kerstsfeer op je bordje, Ook buiten kersttijd heel lekker.... Vegetarisch, smakelijk en heel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlDeze maand mocht ik weer meedoen aan de foodblogswap. Ik mocht koken van Joan's Story . Ik had even wat moeite om iets te vinden, maar uiteindelijk werd het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlNeptunes kitchen host deze maand het foodblogevent en koos als onderwerp ' Turkse en Arabische keuken' . Het leek mij een beetje vreemd als ik daar niet aan[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlHet gerecht 'bloemkool in tomatensaus' viel zelfs bij de niet-bloemkoolliefhebber in de smaak, een leuke opsteker. Met het restant van de bloemkool, ongeveer[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten 250 g basmatirijst 2 uien 20 g boter 1 tl garam masala (blikje 65 g) 30 g garneeramandelen (bakje 95 g) 30 g blanke rozijnen (zak 375 g) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g basmatirijst (pak a 1 kg) 1 schaaltje kipfilet (ca. 400 g) 3 eetlepels zonnebloemolie 1 zakje kruidenmix voor nasi (50 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g basmatirijst (pak a 400 g) 1 schaal pangasiusfilet (300 g) 100 ml wok essentials (lime & spice seafood (fles a 240 ml)) 3 el olie 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak tuinerwten (extra fijn (a 450 g, diepvries)) 2 tl sesamolie (flesje 250 ml) 2 el zonnebloemolie 1 zak grofgesneden Japanse[...]
Bron: ah.nlDit is deel 3 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Een Oezbeeks gezegde luidt: als je arm bent, dan eet je plov. Als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 5 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Met khichdi begon dit hele verhaal dus ooit. Ik vond het altijd zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl