Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 2 personen 200 gram zilvervliesrijst 120 gram prei (gewicht na het verwijderen van het donkergroene blad); dit is ongeveer 1 kleine prei 80 gram paprika;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 75-80 gram dessertrijst 0.75 liter melk 0.2 liter slagroom 150 gram suiker 1 vanillestokje 0.1 liter rozenwater Voor de mangosaus : 30 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 cm verse gember (geschild en fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 300 g basmatirijst 50 g gedroogde abrikozen (in[...]
Bron: ah.nlDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRijst met zachte uien en oranje groenten. Heerlijk zoet en kruidig proef je de herfst. Ingrediënten: 2 el zonnebloemolie 1 grote ui in ringen 200gr basmati[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlHet begon met een bericht op twitter van Watatenzij over pilav met tuinbonen. De volgende dag liep ik op de automatische toer naar de diepvriestuinbonen en[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlNasi zonder pakjes en zakjes maak ik al een hele poos zelf. Niet moeilijk om te maken, een nasi/bamimengsel vind ik handig om op voorraad te hebben. Daarvoor[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. ghee of zonnebloemolie 2 gesnipperde sjalotten 1 uitgeperste teen knoflook 200 g bloemkoolroosjes ½ theel. gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 bollen knoflook (geen tenen maar hele bollen) 1 fijngesneden ui 2 handen kruim van oud brood 100 gr witte amandelen 2 el boter, plus een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 bollen knoflook (geen tenen maar hele bollen) 1 fijngesneden ui 2 handen kruim van oud brood 100 gr witte amandelen 2 el boter, plus een[...]
Bron: smulweb.nlIk vind risotto een heerlijk herfstgerecht... Maar ook in andere seizoenen eet ik het graag. Deze keer maakte ik een herfstvariant en smulde onze buikjes vol.[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl