Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Een geweldige risotto met pancetta en champignons heb ik van de week gemaakt, naar een recept van Culinette , die het weer had van een Italiaanse kookgoerin,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze gele rijst wordt in Indonesië gegeten bij feestelijke gelegenheden. Waarom is me niet helemaal duidelijk, want het is niet een bewerkelijk of duur[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZozo… even niet opletten en je bent vijf jaar verder. Met 537 recepten. Driewerf ¹ hoera voor Eerst Koken, want het blog viert deze week zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is deel 4 van eenserie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier. Oh, wat moest ik laatst lachen toen ik de felle commentaren op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk wist niet dat je van kip cervelaat kan maken, maar Stegeman doet dat nu dus. U vraagt zich misschien af, net als ik, of ons land nou echt op kipcervelaat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn Olive Magazine maakten ze deze risotto met een kwartel erbovenop, maar och, kwartel… Hoe zal ik dat eens vriendelijk zeggen… Eén kwartel heeft[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKijk nou toch wat ik nu weer heb opgedoken uit de spelonken van mijn bak met bewaarde recepten (ik ben nog steeds, in een eeuwigdurend proces, aan het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMisschien is het normaal dat je na 7 jaar bloggen in herhaling valt, zeker als het aankomt op dit soort doordeweekse happen. Maar ik word nog steeds blij van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe geroosterde pastinaak werkt hier aan tafel vrij goed als afleidingsmanoeuvre – de bakplaat met stukken pastinaak staat daarbij prominent op tafel en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeetje een fusionkeuken met die mosterd en brie, maar het smaakte prima en beide ingrediënten geven veel smaak en een snufje pit. Een probleem met dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet ziet ernaar uit dat het in Huize Eerst Koken een Indonesische kerst wordt. Die hoeft bij ons weliswaar niet helemaal vegetarisch te zijn, omdat er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven een heel standaard receptje voor Indiase rijst. De toevoeging van komijnzaad is daar heel erg normaal, maar hier zie je het eigenlijk maar weinig. Naast[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr zijn al meerdere recepten op dit blog verschenen omdat ik collega’s in het buitenland het vuur aan de schenen legde: wat is je favoriete recept??[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDat ging weer helemaal mis in Huize Eerst Koken. Eerst had ik ‘wat-eten-we-vandaag-nu-weer-in hemelsnaam’-stress en toen ik ’s middags[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl