Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 rode ui, fijngesnipperd 3 teentjes knoflook, uitgeperst 350 g risotto 250 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlPilav met Voorjaarsgroenten en verse Kruiden 2 eetlepels olijfolie 1 prei (alleen het witte gedeelte), in dunne ringetjes gesneden Geraspte schil en sap van[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlMijn eigen Masterchef had deze heerlijke risotto klaar staan toen ik op de fiets uit mijn werk kwam. Het recept komt uit het kookboek Rijst & Risotto. ongeveer[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlRisotto is een heerlijke manier om het voorjaar te vieren. Ook in de winter. Of in een erg koude meimaand. Rijst is zo licht, en de combinatie met witte wijn,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLondon Heathrow - terminal 5. Het laatste half uur voor het vliegtuig vertrekt verveel ik mij mateloos, omdat ik uiteraard weer ruim op tijd, met mijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 ui 300 g fijne tuinerwten (diepvries) 160 g gerookte kipfilet (schaal) 25 g bieslook 1 liter kippenbouillon 4 el olijfolie 300 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 el olijfolie 250 g risottorijst 1 kippenbouillontablet 800 ml kokend water 100 ml droge witte wijn 1 citroen (schoongeboend) 250 g[...]
Bron: ah.nlHet aspergeseizoen is al bijna weer voorbij, dus op de valreep nog even een lekkere risotto gemaakt met Hollandse groene asperges. Buitenlandse groene asperges[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen vegetarische risotto die door de witlof een lekkere frisse bite heeft. 2 stronkjes witlof, in reepjes 1 el citroensap 2 el olijfolie 1 teentje knoflook,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 l kokendhete groentebouillon (van blokjes) 50 g boter 1 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlHoud je ook zo van risotto, maar aarzel je om het klaar te maken wanneer je visite hebt? Geen zin om alleen in je keuken 20 minuten lang in de potten te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen Voor de Risotto: 20gr boter 4 el olijfolie 1 ui 320 gr canaroli rijst van goede kwaliteit 1 liter visbouillon 1 flink glas witte wijn 1 flinke[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 gr zwarte venus rijst 3 eetlepels extra vergine olijfolie, plus wat meer voor het serveren 1 sjalotje, fijn gesneden 1-2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de Risotto: 20gr boter 4 el olijfolie 1 ui 320 gr canaroli rijst van goede kwaliteit 1 liter visbouillon 1 flink glas witte wijn 1 flinke[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 3 eetlepels boter 1 ui, in kleine stukjes gesneden 4 teentjes knoflook, fijngeperst 340 gr risottorijst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,4 liter kippenbouillon, apart te verwerken 3 eetlepels olijfolie, apart te verwerken 500 gr portobello paddestoelen, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 400 gram gekookte asperges ( kan uit pot of blik ) - 100 gram gerookte zalm - 100 gram grote garnalen - 150 gram risotto rijst - 1[...]
Bron: smulweb.nlOooow wat zijn wij gek op verse coquilles! Vooral die we gisteren aten bij de risotto. Ze waren zoet en ziltig van smaak en zacht als boter. En met dit gerecht[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl