Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Hoi allemaal! Vandaag deel ik een bijzonder hoofdgerecht met jullie, spontaan ontstaan. Want soms weet ik even niet wat te maken...Maar dan stop ik alle[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlZulk mooi weer als we hadden vorige week, zo koud is het nu weer. Voor het eten geeft het niet, kunnen we nog mooi wat van de winterkost opmaken. We hebben nog[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 1 ui, versnipperd 1 teen knoflook, geperst 225 g risottorijst 500 g (fles)pompoen, geschild, pitten verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nlPilav zou je wel een 'signature dish' uit de Turkse keuken kunnen noemen. Bij de gemiddelde Turkse familie staat het zeker een paar keer per week op tafel en[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlInmiddels zijn de meeste mensen wel bekend met risotto. In de supermarkt kun je de speciale rijst kopen die hiervoor nodig is. Zoals de soort 'arborio'. Andere[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHa! Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik ben zo trots op mijn avondmaal dat ik zingend door het huis liep, hoewel ik ontzettend aan het balen was omdat het[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlSimpel kan echt wel lekker zijn :) 2 personen klein handje maïs hand zwarte bonen tamelijk grote ui 2 koppen rijst 5 teentjes knoflook (eventueel gehakt) Ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlToen ik laatst hele gegrilde kip uit de oven had gemaakt, had ik natuurlijk nog behoorlijk wat restjes vlees over. Mijn man opperde dat ik wel weer een keer[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlPilav zou je wel een 'signature dish' uit de Turkse keuken kunnen noemen. Bij de gemiddelde Turkse familie staat het zeker een paar keer per week op tafel en[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDat ging weer helemaal mis in Huize Eerst Koken. Eerst had ik ‘wat-eten-we-vandaag-nu-weer-in hemelsnaam’-stress en toen ik ’s middags[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl-400 g langkorrelige rijst -375 ml groentebouillon -100 g erwten (diepvries) -100 g maiskorrels (potje) -1 rode spaanse peper -1 groene paprika -1 bosje lente[...]
Bron: smulweb.nl200 g gepelde garnalen - 250 g kabeljauwfilet, in blokjes gesneden - sap van 1 limoen - 2 eetlepels zonnebloem- of maisolie - 1 ui, gepeld en kleingesneden -[...]
Bron: smulweb.nl