Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 4 personen 50 gr. Gedroogd eekhoorntjesbrood (Porcini); Albert Hein 1 sjalot Een scheut olijfolie 250 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood 300 ml kokend water 750 ml hete groentebouillon 2 el zonnebloemolie 2 eendenborsten, circa 350 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Paddenstoelenrisotto 50 g gedroogd eekhoorntjesbrood 1 sjalot een scheut olijfolie 250 g risottorijst 50 ml witte wijn 750 ml kippen- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gr risottorijst (Carnaroli, Vialone Nano of Arborio) - 300 a 400 gr. paddestoelen (verse of gedroogde porcini oftewel eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gr risottorijst (Carnaroli, Vialone Nano of Arborio) - 300 a 400 gr. paddestoelen (verse of gedroogde porcini oftewel eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gr. Gedroogd eekhoorntjesbrood (Porcini); Albert Hein 1 sjalot Een scheut olijfolie 250 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 1,4 liter kippenbouillon 30 gr gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini) 1/2 ui, fijngesneden 45 gr boter 230 gr verse wilde[...]
Bron: allrecipes.nlIk ben geen vegetariër en mijn man nog véél minder. Een gerecht is niet compleet zonder een stukske vlees of vis. En toch wou ik eens vegetarisch uitpakken om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beInmiddels zijn de meeste mensen wel bekend met risotto. In de supermarkt kun je de speciale rijst kopen die hiervoor nodig is. Zoals de soort 'arborio'. Andere[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij eekhoorntjesbrood denk ik ook gelijk aan de vakanties in Toscane en Umbrië. Meestal was ik daar in September en dan is het paddenstoelentijd. Tijd voor[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 25 g gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 150 ml heet water 1 ui 250 g knolselderij 750 ml paddenstoelenbouillon (van tabletten) 5 el[...]
Bron: ah.nlRisotto is een heerlijke manier om het voorjaar te vieren. Ook in de winter. Of in een erg koude meimaand. Rijst is zo licht, en de combinatie met witte wijn,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlBij eekhoorntjesbrood denk ik ook gelijk aan de vakanties in Toscane en Umbrië. Meestal was ik daar in September en dan is het paddenstoelentijd. Tijd voor[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl