Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 300 gram Basmati rijst 400 gram kipfilet in kleine stukjes gesneden. 1 aubergine in kleine stukjes gesneden. 30 gram amandelen, even[...]
Bron: smulweb.nlAls je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 4 el olijfolie 2 aubergines (in blokjes van 1 x 1 cm) 1 teen knoflook (fijngesneden) 300 g risottorijst (zak 500 g) 1 liter groentebouillon[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 1 eetlepel olijfolie 1 aubergine (in blokjes) 1 eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden 1/2 bakje gemengde noten (mixed[...]
Bron: ah.nlfoto vegetarian living 4 personen. 1 liter groentebouillon, theelepel geelwortel, 3 gegrilde paprika's uit een pot, 1 courgette in plakjes, 1 aubergine in[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlvoor 2 personen - 1 grote of meerdere kleine aubergines. - 500 gr spaghetti. - 90 gr Stukjes Dés van het merk Quarn - 2 teentjes knoflook - 1 uitje - 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr rijst met fijne kruiden (bijvoorbeeld van Lassie®) 1 courgette, in stukjes 300 gr kleine worteltjes 1 ui, gesnipperd 2[...]
Bron: allrecipes.nlNootmuscaat,rib runder lappen,peper,zout,azijn,ketchup,sambal Bereidingswijze Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Wachttijd 180 minuten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote ui olijfolie 500 g quinoa 1 pond tomaten 1 el tomatenpuree 2 tl suiker 1 tl gemalen piment 2 aubergines peterselie Voorbereiding Hak[...]
Bron: smulweb.nlGegeten op 11 januari Helaas vergeten een foto te maken! 400 gr. gehakt, 35 gr. risotto rijst, (snufje saffraan), 400 gr. roerbakgroente (of 1 courgette 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 200g risottorijst, 30g merg, ? ajuin, tijm en laurier, 300g palourdes, jus van langoustines, witte wijn, kippenbouillon. 4 roodbaarsfilets met[...]
Bron: smulweb.nl