Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 67 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 rode ui, fijngesnipperd 3 teentjes knoflook, uitgeperst 350 g risotto 250 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 rode of gele paprika`s 1 rode ui 1 prei 1 teentje knoflook ¼ rode peper ca. 400 ml (groenten)bouillon 4 el olijfolie 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 eetlepel olijfolie 1 fijngehakte ui 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 bouquet garni 300 gr Arborio risottorijst een snufje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen - 500 gr risotto rijst - 300 gr oesterzwammen - 250 gr kastanje champignons - 250 gr champignons - 250 gr. pancetta (of andere spekjes) - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlInmiddels zijn de meeste mensen wel bekend met risotto. In de supermarkt kun je de speciale rijst kopen die hiervoor nodig is. Zoals de soort 'arborio'. Andere[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen heel bijzondere risotto dit recept van bietenrisotto met gegrilde geitenkaas. Rode wijn en rode bieten geven een prachtige paarse kleur aan de rijst. De[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen vegetarische risotto die door de witlof een lekkere frisse bite heeft. 2 stronkjes witlof, in reepjes 1 el citroensap 2 el olijfolie 1 teentje knoflook,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen mooi voorjaars gerecht met asperges! Asperge Risotto 1 liter groentebouillon 2,5 deciliter witte wijn 80 milliliter extra vergine olijfolie 1 rode ui,[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlDikke Sigi is opgegroeid in De Polder. Om de stijgende uitgaven in met name "the High Chaparrel" het hoofd te bieden, moest er gewerkt worden. Omgeven door[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSinds de ontdekking van risotto in dit huis is dit één van de favoriete vegetarische gerechten die maandelijks terugkomen. Eerder schreef ik al over mijn[...]
Bron: majosmeeman.blogspot.nlEen vakantie geeft mij altijd de gelegenheid om veel te koken, maar deze vakantie heb ik nog niet veel in de keuken gestaan. Ik had even een blog dipje maar nu[...]
Bron: sophsblogg.blogspot.nlAan gedogen zit dus duidelijk een grens bleek afgelopen nacht toen een waanzinnig gekrijs ruw mijn in rust verkerende brein binnendrong. Zelden stond ik zo[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comMet risotto kan je zoveel variëren als dat je wilt. De meeste varianten zijn 'wit' van kleur, maar door rode wijn te gebruiken worden rood. Ziet er erg leuk[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.com