Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 rode ui, fijngesnipperd 3 teentjes knoflook, uitgeperst 350 g risotto 250 ml droge witte wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 theelepel gedroogde rozemarijn of de fijngehakte blaadjes van 2 takjes verse rozemarijn - boter voor het invetten van de schaal - 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gr. Gedroogd eekhoorntjesbrood (Porcini); Albert Hein 1 sjalot Een scheut olijfolie 250 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram risotto rijst 700-1000 ml bouillon (totdat de rijst zacht genoeg is) 2 sjalotjes 2 knoflookteentjes 250 gram kastanje champignons een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gram risotto rijst 700-1000 ml bouillon (totdat de rijst zacht genoeg is) 2 sjalotjes 2 knoflookteentjes 250 gram kastanje champignons een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 theelepel gedroogde rozemarijn of de fijngehakte blaadjes van 2 takjes verse rozemarijn - boter voor het invetten van de schaal - 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gr. Gedroogd eekhoorntjesbrood (Porcini); Albert Hein 1 sjalot Een scheut olijfolie 250 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 500 gr risotto rijst - 300 gr oesterzwammen - 250 gr kastanje champignons - 250 gr champignons - 250 gr. pancetta (of andere spekjes) - 2[...]
Bron: smulweb.nlPocheren van kip is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Ingrediënten : 2 laurierblaadjes 1/2 tl zwarte peperkorrels 1,2 l kippenbouillon 1 el olijfolie 50[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlPocheren van kip is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Ingrediënten : 2 laurierblaadjes 1/2 tl zwarte peperkorrels 1,2 l kippenbouillon 1 el olijfolie 50[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes, 400 gram risottorijst, 200 ml droge witte wijn, 400 ml kippenbouillon, 1/3 theelepel saffraanpoeder, zout en peper, 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 350gr rijst (bij voorkeur Vialone Nano van Gabriel Ferron),700gr kippenbouillon,250gr eekhoorntjesbrood,50gr geraspte parmezaanse kaas,1 glas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram rijst, 1 ui , twee glazen oude Barolo wijn, bouillon,twee eetlepels olijolie, klontje boter,peper, wat parmezaanse kaas en een paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kippenbouillonblokjes 1 ui 2 teentjes knoflook 2 el olijfolie 100 ml witte wijn 300g risottorijst 50g geraspte parmezaanse kaas 2 el boter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gram cantharellen (of een andere smaakvolle soort), 80 gram boter, 40 gram funghi porcini (geweekt in 100 ml. hete bouillon) (verkrijgbaar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 50 ml olijfolie - 1 ui -200 gr risotto rijst, arborio, carnaroli of gewoon van Lassie. - 600 ml kippenbouillon (zelf getrokken blijft het[...]
Bron: smulweb.nl