Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Note to self : NIET VERGETEN (en váák nòg een keer maken): Nieuwe topper! Waar ik dit recept vandaan heb getoverd, ik zou 't je bij god niet kunnen vertellen,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten: - 250 g basmatirijst - 1 kaneelstokje - 1 tl koenjit (kurkuma) - zout - 4 el boter - 40 g amandelschaafsel - 150 g rozijnen - 1 blikje linzen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet stond al een tijdje lang niet meer bij mij op het menu, risotto.. Maar in de tijd van de asperges doet de gedachten aan risotto primavera alleen al je[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlVoorjaars Pilav met Groenten 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 tenen knoflook, geperst 400 gram kopjes basmatirijst, afgespoeld 2 1/2 kopjes[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlMariska wilde een recept maken waarin rijst en linzen gecombineerd werden. Op de avond dat we dit zouden eten, bedacht Mariska zich dat Jurre het eigenlijk[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlRisotto bereiden. Met witte wijn & bouillon. Asperges beetgaar koken. Als risotto bijna gaar is, citroensap erdoor & mascarpone. Op laatste moment[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 250 g basmatirijst 1 kaneelstokje 1 theelepel gemalen kurkuma (koenjit) zout 3 eetlepels boter ½ zakje amandelschaafsel (a 45 g) 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak wilde en witte rijst (a 250 g) 1 zak broccoliroosjes (300 g) 1 sjalot (gesnipperd) 100 ml droge witte wijn 125 ml crème fraîche[...]
Bron: ah.nlDit is deel 2 van een serie over pilaf. Het eerste deel met alle verwijzingen vind je hier . Iedereen kent wel het verhaal dat Eskimo’s¹ meer dan 20[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit gerecht maakte ik eerst met een forse bos dille, maar dit had een erg volwassen smaak en geen van de kinderen was bereid een tweede hap te nemen. Goed, dan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor dit gerecht kun je het beste rijst gebruiken die al helemaal afgekoeld is. Kook de rijst liefst een dag van te voren en laat hem in de koelkast afkoelen.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl225 gram risotto rijst 1 ui (fijn gesneden) 1 venkel ( fijn gesneden) 1 courgette ( in blokjes) 1 komkommer in blokjes 1 pond zalm in blokjes 25 gram boter 750[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kipfilets (schoongemaakt en gehalveerd) peper-zout-paprikapoeder 2 uien (grof gesnipperd) 2 teentjes knoflook (in plakjes) 1/2 Spaans[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 zakken basmatirijst (eventueel meer). dille topjes koriander gemalen peper Hollandse garnalen 300g 250g krabstiks geopende mosselen snufje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Iraanse rijst: 2 koppen basmati rijst Bosje verse koriander 2 uien in ringen gesneden 1 bouillon blokje 1 tl. koriander 1 tl. kaneel 1/2 tl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 kleine ui, 20 gr boter, 150 gr rijst, ca. 1/4 l kippenboullion, 2 el gesnipperde dille, 3 el creme fraiche, 1 el graspte oude kaas.[...]
Bron: smulweb.nl