chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | blonde linzen schotel | appeltaart voor 15personen | schotel met mexicaanse groenten | lamsbout ras el hanout
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Rijst met komijn

Gevonden 102 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Risotto met spinazie en tomaat

Dennis en ik gaan binnenkort op vakantie naar Antwerpen en Brussel (heb je nog tips, schroom vooral niet om een berichtje achter te laten). Daarnaast heb ik[...]

Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.com
Pilaf met rundvlees en rijst

Ingrediënten Porties : 4 370 gr rijst 4 wortels 1 kilo rundvlees (of lam) met bot 1 ui 120 ml olijfolie 2 theelepels komijn 2 verse, rode pepers bol[...]

Bron: allrecipes.nl

Nasi goreng met kip en garnalen

Ingrediënten Porties : 4 200 gr ongekookte witte rijst 500 ml water kookspray of olie 3 eieren, losgeklopt 1 eetlepel plantaardige olie 1 ui, fijngehakt[...]

Bron: allrecipes.nl
Makkelijke nasi goreng

voor 4 personen Makkelijke Nasi goreng 300 g pandanrijst 1 rode ui 1 prei 1 gele paprika 1 paksoi rijstolie 1 tl kurkuma 1 tl komijnpoeder 4 el ketjap manis 4[...]

Bron: smulweb.nl
Nasi koening (gele rijst)

voor 6 personen 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g pandanrijst 1 eetlepel koenjit (gemalen kurkuma) 1[...]

Bron: smulweb.nl
risotto met rucola

Dit hadden we al eens eerder gegeten. zie het recept hier . Deze keer gecombineerd met quorn blokjes met limoen en kruiden: maak een marinade van 2 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Perzische rijst met linzen

Ingrediënten: - 250 g basmatirijst - 1 kaneelstokje - 1 tl koenjit (kurkuma) - zout - 4 el boter - 40 g amandelschaafsel - 150 g rozijnen - 1 blikje linzen[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Pilaf met zalm en broccoli

voor 4 personen 450 g broccoliroosjes 500 g zalmfilet, in stukjes 30 g boter voor bakken en braden 1 tl komijnzaad heel 1 kaneelstokje, gebroken 6[...]

Bron: smulweb.nl
Pilaf met zalm en doperwten

Ingrediënten Porties : 4 140 g wilde rijst, afgespoeld 1 laurierblad 6 groene kardemompeulen, alleen het zaad 1 liter kokendhete groentebouillon 400 g[...]

Bron: allrecipes.nl
Vegetarische Nasi Goreng

Een dagje zonder vlees en vis kan zo genieten zijn en dat bleek maar weer eens toen ik onlangs deze Verrukkelijke Vegetarische Nasi maakte voor 4 personen.[...]

Bron: fareladolcevita.blogspot.nl
Curry rijst

Ingrediënten Porties : 4 2 eetl olijfolie 6 teentjes knoflook, fijngehakt zwarte peper naar smaak 1 eetl gemalen komijn, of naar smaak 1 eetl[...]

Bron: allrecipes.nl
Nasi koening (gele rijst)

voor 6 personen 2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 500 g pandanrijst 1 eetlepel koenjit (gemalen kurkuma) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Basmati rijst

Ingrediënten Porties : 4 400 ml water 200 gr basmatirijst 50 gr diepvrieserwten 1 theelepel komijnzaad Bereidingswijze Bereiding: 25 min › Klaar[...]

Bron: allrecipes.nl
Nasi Goreng

Ingrediënten Porties : 3 250 g witte rijst water om de rijst te koken (ca. 1/2 liter) Wat boter of olie om in te bakken 1 grote ui een paar teentjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Mexicaanse rijst

Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 350 gr langkorrelige rijst 225 gr gezeefde tomaten 1 theelepel fijngehakte knoflook 1/4 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Slowcooker chili con carne

voor 6 personen 1 ui in ringen; 1 rode peper (ik gebruikte er 2)grof gesneden; bos verse koriander, stelen fijngehakt; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
NASI KANDAR (rundvlees in sojasaus)

voor 6 personen 1 kg runderlappen, gaar gekookt (bewaar vocht) 3 grote rode uien 4 cm gember, in dunne reepjes 4 teentjes knoflook, fijn 12 groene kardemom[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy