recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Rijst zonder basmati rijst

Gevonden 7 recepten

Risotto met zalm(blik)

voor 4 personen 400 gr risotto rijst 2 uien gesnipperd 300 ml witte wijn 800 ml water 1 runderbouillon tablet voor de saus 2 el boter 1 groot blik zalm 2[...]

Bron: smulweb.nl
Risotto met zalm en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen: 2 visbouillonblokjes 1 liter water 2 uien knoflookteentje 400 gram risotto rijst 500 gram verse spinazie 200 gram gerookte zalm[...]

Bron: meerrecepten.blogspot.nl

Romige risotto met zalmfilet

Ingrediënten 2 rode uien 5 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst 750 g kippenbouillon (van tablet) 4 Schotse zalmfilets (a 150 g) 1 doos roerbakgroente[...]

Bron: ah.nl
Gebakken rijst met gerookte zalm en broccoli

Ingrediënten 200 g kabeljauwfilet 500 g broccoli 300 g witte rijst 2 uien 1 rode paprika 2 el olie 1 teen knoflook 250 g gerookte zalmsnippers zet alles[...]

Bron: ah.nl
Risotto met zalm en spinazie

De combinatie van zalm, geitenkaas en spinazie is erg lekker. Ingrediënten voor 4 personen: 2 visbouillonblokjes 1 liter water 2 uien knoflookteentje 400 gram[...]

Bron: meerrecepten.blogspot.nl
Risotto met zalm en mascarpone

voor 4 personen 1 el ui (kleingesneden), 2 el boter, 2 el olijfolie, 200 gr gerookte zalm (in dunne reepjes), 60 ml wodka of witte wijn, 380 gr risotto- of[...]

Bron: smulweb.nl
Risotto met uien en zalm

voor 4 personen 40 g boter 2 uien, gesnipperd 300 g risottorijst (Lassie) 1 dl Huiswijn wit droog vin de pays des Cotes de Gascogne 9 dl kippenbouillon (van[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy