Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Ingrediënten 2 el olie 700 g prei (in ringen) 1 el kerriepoeder 300 g zilvervliesrijst 750 ml visbouillon (van 1 tablet) 3 eieren 1 bakje gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g cocktailgarnalen (zak, diepvries) 1 winterpeen 5 stengels bleekselderij 1 ui 2 tenen knoflook 25 g boter 300 g risottorijst 1 liter[...]
Bron: ah.nlRisotto is een van mijn lievelingsgerechten, ik kan dit altijd wel eten. In de zomer, in de winter. Risotto is altijd goed. En toch maak ik het niet zo vaak.[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg vongole, 12 scampies, 300 gram risotto (bij voorkeur carnaroli), sjalotje, 5 gram gedroogde spaanse pepertjes, 2 teentjes knoflook, bosje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg vongole, 12 scampies, 300 gram risotto (bij voorkeur carnaroli), sjalotje, 5 gram gedroogde spaanse pepertjes, 2 teentjes knoflook, bosje[...]
Bron: smulweb.nlEen geweldige risotto met pancetta en champignons heb ik van de week gemaakt, naar een recept van Culinette , die het weer had van een Italiaanse kookgoerin,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1kg:verse ongepelde of 400gr:gepelde garnalen zout 2 kleine laurierblaadjes 1 gepeld teentje knoflook 300gr:rijst,li>2 eetlepels olie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr risotto-rijst (liefst Arborio rijst) 3 sjalotjes of 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 + 1 eetlepel olijfolie 1 dl droge witte wijn 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 30 gr boter 1 ui, gesneden 400 gr Carnaroli rijst (of risottorijst) 1 fles champagne (op kamertemperatuur) 1 liter warme[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels plantaardige olie, apart te verwerken 45 gr ongezouten boter, verdeeld 6 middelgrote wortelen, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 10 g gedroogd eekhoorntjesbrood 300 ml kokend water 750 ml hete groentebouillon 2 el zonnebloemolie 2 eendenborsten, circa 350 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 9 dl kokendhete groentebouillon (van blokjes) 50 g boter 1 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 l kokendhete groentebouillon (van blokjes) 50 g boter 1 eetl. olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlEen gerecht van de Hippe Vegetariër . Wekelijks krijg ik een nieuwsbrief in m'n mailbox en daar stond vorige week dit kleurige gerecht in. Tijdens het maken[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 6 personen -4 el olijfolie -75 g pancetta of gerookt spek(fijngehakt) -1 rode ui (fijn gesnipperd) -200 g grote donkere paddestoelen ofporcini[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 uien 6 eetlepels olijfolie 400 g risottorijst (pak a 500 g) 800 g winterpeen (zak a 1 kilo) 180 g gorgonzola (kaas) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nl