Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten Porties : 8 500 gr linzen 2 wortels, in dunne plakjes 2-4 stengels bleekselderij, in stukjes 150 gr gehakte walnoten een handvol vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd - ½ rode ui, in dunne halve ringen - ½ knoflookteen, geperst - sap van een ½ citroen - 1 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 g Le Puy-linzen (of Castelluccio linzen) - 2 rode uien, in hele ringen van 1 cm - 2 aubergines, in plakken van 1 cm - 4 el olijfolie +[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comLichtroze, geel, diep oranje, felroze: deze salade begon met de fantastisch gekleurde “oerbieten” van de Landwinkel op Nieuw Slagmaat . In[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze linzensalade is gebaseerd op een recept uit de Elle eten van vorige maand. Ik voegde er wat extra kruiden aan toe en de laatste dakterras-tomaatjes. Omdat[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlDeze salade is zo'n feest op je bord en in je mond. Alle basissmaken komen langs, de kleuren stralen je tegemoet en ook in structuren is het een en al[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 500 g sperziebonen 75 g gerookte spekblokjes 1 citroen (schoongeboend) gemalen chili (peper (molentje)) zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel (500 g), schoongeboend) 3 el olijfolie 2 el azijn 2 x 300 g sperziebonen 1 blik linzen ((310 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie met (knoflook-chilipeper) 1 el balsamicoazijn 4 eieren 200 g peultjes 4 Tasty Tom tomaten (elk in 6 parten) 2 el zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g peultjes 1 schaaltje groene aspergetips (100 g) 1 schaaltje minimaïs (125 g) 6 eetlepels olijfolie 3 bosuitjes (in ringetjes) 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 gele paprika 2 stengels bleekselderij 125 g magere spekreepjes 1 eetlepel Provençaalse kruiden 1 blik linzen (400 g) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlWie had gedacht dat ik peulvruchten zo zou gaan omarmen? De peulvruchtenmaand afgelopen februari heeft natuurlijk wel bijgedragen, maar nu heb ik geen[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlDeze salade is zo'n feest op je bord en in je mond. Alle basissmaken komen langs, de kleuren stralen je tegemoet en ook in structuren is het een en al[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl