Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Nee, geen foto van de salade, want geen tijd om het op te leuken met toastjes, kekke servetjes en brocante lepeltjes, en een foto van geprakte eieren, daar zat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat doen die AH moestuintjes het toch goed! De twee courgettezaadjes blijven maar courgettes produceren onder hun tientallen parasolletjes van groen blad. En[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGoed voor een feestje, 500 gr pasta (of een veelvoud daarvan) al dente koken met drie tenen knoflook. Dressing maken met olijfolie/azijn en kruiden naar smaak.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe oogst uit eigen tuin was niet groot deze zomer. De naaktslakken hanteren de techniek van de verschroeide aarde en laten niets overeind staan. Zelfs mijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEens in de zoveel tijd besef ik dat het gênant wordt en dat ik de situatie echt onder ogen moet komen. Terwijl ik van mezelf zo opgeruimd ben, is er maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is het recept van mijn moeder’s huzarensalade en ik kwam er vroeger graag voor aan tafel. In mijn herinnering was ik maar over twee dingen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je nou de tijd hebt, maak dan zelf de pesto. Die is tien keer, nee honderd keer beter dan wat je kant-en-klaar in een potje koopt. Je hebt er zelfs niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb allerlei recepten voor jullie klaar staan, maar ik zit hier bij dertig graden binnentemperatuur in mijn badpak en met mijn voeten in een teil koud water[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAfgelopen woensdag, 27 februari, tikte de thermometer de achttien graden aan. Bizar natuurlijk, maar iedereen had wel meteen de zomer in zijn hoofd. Ik ook. Ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMocht je het nog niet kennen, ‘gochujang’ is een Koreaanse chilipasta en ja, die is toch weer heel wat anders dan de sambals die je al had staan.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk schreef een paar maanden geleden al over zwarte knoflook. Ik omschreef het toen als: De knoflook is zoals je hem nog nooit hebt gezien: de teentjes zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZoals iedereen het over Spa Rood heeft als men water met bubbels bedoeld, zo noem ik al mijn harde Italiaanse kaas om te raspen ‘Parmezaanse kaas’.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je nu denkt aan de klassieke Griekse salade, maar dan met pasta erdoor: nee, dat is het niet. Deze is beter. De geroosterde zoete aardappelblokjes en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb op dit blog een pastasalade staan die alle andere eigenlijk overbodig maakt ( zie link ), maar ja, ik kwam in de Allerhande eentje tegen die werd[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl