Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
voor 2 personen 4 stronkjes witlof 2 rode uien 2 gele paprika`s 1 blik ananas in stukjes feta in blokjes zwarte pitloze olijven 4 tomaten in plakjes voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g gebraden Ierse rosbief (vleeswaar) 250 g penne 150 g peultjes, afgehaald 3 rijpe tomaten 1 eetlepel witte wijnazijn 4-5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 900 g A-partjes (2 zakken a 450 g) 2 eetlepels Zaanse mosterd 125 ml zure room 5 eetlepels mayonaise 1 eetlepel witte-wijnazijn 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 galiameloen 1 gerookte kipfilet 1 rode ui ½ citroen 125 ml crème fraîche 3 el olijfolie 1 tl mierikswortel (potje 140 g) 200 g[...]
Bron: ah.nlOngetwijfeld, 's werelds meest favoriete salade is vaak een maaltijd op zich, maar het is leuk om een Caesar salade als bijgerecht te serveren met een[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlEen lekker stukje vlees, wat groente en een salade erbij. Helemaal volgens "Een leven lang fit" en slank. Het is een van mijn favoriete maaltijden geworden[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlLekker low carb voor bij de barbecue of de picknick! Ik maak ook vaak puree van bloemkool. Bloemkool in kleine roosjes snijden en koken. Afgieten, pureren met[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 4 personen 400 g pasta (strikjes of penne) 400 g kipfilet, in blokjes of reepjes 2 eetl. olijfolie 75 g rucola 1/2 bakje kerstomaten, gehalveerd 200 g[...]
Bron: smulweb.nlGoogelen op het uit 1924 stammende gerecht, 'caesar salad' levert veel leesplezier op. Vooral de commentaren op het recept van ene Marco op tastyweb.nl zijn[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 30 G PIJNBOOMPITTEN 250 G AARDBEIEN 400 G ANDIJVIE, VOORGESNEDEN 200 G ROSBIEF, IN DUNNE PLAKJES VOOR DE DRESSING: 5 EL NOTENOLIE 2 EL[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 kogelbiefstukken zout en versgemalen peper 4 el olijfolie 8 roseval aardappelen 250 g kastanjechampignons, in stukken 100 g shii-take, in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 dik stuk kogelbiefstuk van 350 g, bijgesneden 1 theel. zout en peper ½ theel. gedroogde Provençaalse kruiden 450 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bosje peterselie, blaadjes losgemaakt 1 eetl. kappertjes, uitgelekt 1 eetl. mosterd 1 eetl. witte wijnazijn 1 teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 dikke, magere lendenbiefstuk, circa 350 g, zonder vet grofgemalen zwarte peper ¼ tl gedroogde Provençaalse kruiden, of naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 rode peper 100 ml olijfolie 1 eetlepel grove mosterd 1 teentje knoflook (geperst) 150 g Hollandse geitenkaas (extra gerijpte) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nl