Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
4 struikjes witlof, 50 gram kerstomaten, 75 gram spekreepjes, 1-2 el balsamico-azijn, 1/2 tl mosterd, 1/2 el appelstroop, zout, peper, 6 el olijfolie, 20 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOok al weer zo'n heerlijke, zomerse salade 150 gram sperzieboontjes, 1 blik reuzenbonen, 400 gram blokjes kipdijfilet (gebakken), 1/2 komkommer, 250 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden uit Frankrijk linzen uit Puy meegenomen en ik zocht er iets lekkers mee, dit recept vond ik op de website van Caroline Brouwer . Het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comlekker bijgerechtje: 1 blikje maïs (uitgelekt), 1 granny smith (in blokjes), 1 sjalot (fijn gesnipperd), 1 el peterselie (gehakt), 3 el extra vergine[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOngeveer de makkelijkste komkommersalade die kunt bedenken, maar wel lekker van smaak! 1 komkommer in dunne plakjes snijden. In schaal klein bakje zure room[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram gekookte rode bieten in blokjes, 1 zakje rucola, 100 gram pittige geitenkaas in blokjes, sap van een citroen, 100 gram walnoten, grof gehakt,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSalade van doperwten, rode paprika, blokjes geitenkaas met koriander. Dressing: 1 el olijfolie, 1 el azijn. Tonijnsaus: klein uitje gesnipperd, 2 blikjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.compasta koken, zakje diepvriestuinbonen koken. 80 gram rucola, 100 gram geraspte parmezaan en peper erdoor heen mengen.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker fris gerecht, gegeten op een van de eerste mooie avonden van dit jaar (2 weken geleden dus of zo). rijst koken, champignons in plakjes, 2 kleuren[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 11 augustus 450 gr. broccoli, 1 groene paprika, 75 gr. achterham, 4 el olie, 2 el water, 1 el azijn, 1 el citroensap, 1 el mosterd, verse[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 19 april Mexicaanse maaltijdsalade 1 blik rode kidneybonen, 2 tomaten, 3 el olie, 2 el citroensap, 3 tl tacokruiden, 1 zakje gemengde sla, 1 blike[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke lentesalade uit Plenty vol groene smaken! I.p.v. edamame bonen heb ik dubbelgedopte tuinbonen gebruikt. Voor 2 personen 2 dunne courgettes
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 appels, 2 witlofstruikjes, 100 gram hazelnoten (gepeld), 160 gram gerookte eendenborstfilet, 1 krop Lollo rossa, 1,5 el rodewijnazijn, 1⁄2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Tip Culinair juli 1994. Bij de ingrediënten wordt uitgelegd wat pesto is (en daarom zijn die oude tips zo leuk omdat het zo'n goed beeld geeft van het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com