Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 50 g walnoten 1 Turks brood 1 rode paprika in reepjes 1 grote wortel in plakjes 12 grote gamba`s 2 eetlepels balsamicoazijn 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlOnze tuin wordt steeds meer gedomineerd door wilde bloemen, kruiden en fruitplanten. Van gewone salie, tijm, dragon en bieslook tot ananassalie, chocolademunt[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlBietjessalade met fetacrème en mosterdhoningdressing Deze salade stond een beetje verstopt in een eerdere blog tussen andere voorgerechten in. En dat is zonde[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOok deze maaltijdsalade past in "Een leven lang fit". Sla, spinazie, asperges en wortels gecombineerd met stukjes kipfilet en een lekkere dressing met kerrie.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen mooi licht voorgerecht, perfect voor de lente. Het recept komt van Simone's Kitchen . De meningen waren wat verdeeld over de hazelnoten. Ik vond die juist[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlGranaatappelpitjes geven een heerlijke frisse en lichtzoete tint aan je salade. Samen met de citroenzest, geitenyoghurt en mascarpone een fijne tegenhanger[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl2 personen Ingrediënten: 2 rode paprika’s 2 gele paprika’s 10 romaatjes 10 groene asperges 5 artisjokkenharten ½ blikje ansjovis handje[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlWeer zo'n wat-heb-ik-nog-in-mijn-koelkast-salade, of, zoals mijn madame (toen ik, lang geleden, jeune fille au pair was) het noemde, une salade fous-y tout[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlPasta eet gemakkelijk weg, maar je maakt er ook gauw te veel van. Laatst had ik ongeveer de helft van een pak (250 g) tagliatelle over, en om nou wéér dezelfde[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 5 el mascarpone 2 bosuitjes (in dunne reepjes) 5 el olijfolie extra vierge 500 g groene asperges 2 el verse dille[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor de tempura: 20 gambas, gepeld, darm verwijderd, staartje aangelaten 1/2 blikje pils enkele el bloem voor het dipsausje: 6 el sojasaus 1[...]
Bron: smulweb.nl