Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Wortelsalade met pinda's van Nigella Lawson 5 minuten nadat ik deze foto maakte, was de schaal zo goed als leeg, hij bereikte de eettafel niet eens. Nu moet ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor 4 personen 300 gram aardappelen vastkokend 2 grote augurken 2 eetlepels zilveruitjes een halve ui 1 zoete appel 200[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 3 maatjesharingen (gemarineerd met ui, zonder olie) 1 ui, gesneden 2 kleine augurken, in plakjes gesneden 2 eetlepels mosterd 1[...]
Bron: allrecipes.nlDeze huzarensalade is een Turkse versie van de Russische aardappelsalade: het gerecht heet dan ook ' Rus salatası' (Russische salade). Alhoewel het volgens mij[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIk had heel wat Spaanse 'montaditos' en Hollandse hapjes gemaakt, alleen de huzarensalade ontbrak nog. Maar 'ik had het wel gehad', 'ik was er helemaal klaar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHUZARENSALADE In mijn familie is het gebruikelijk om voor oud-en-nieuw een huzarensalade te bereiden. En dan een huzarensalade zoals mijn moeder 80 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl'De huzaren waren van oorsprong Hongaarse ruiters, die in de Keizerlijke Oostenrijkse legers ten strijde trokken tegen de Turken. Huzaren werden vooral ingezet[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlVandaag wordt hier 23°C voorspeld, dus kan een salade nog heel goed. Deze maakte ik gisteren, omdat ik weinig tijd had en ik pas laat thuis kwam. Hij het[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl6 personen 11/2 kilo aardappels, 3 theelepels mosterd, 3 theelepels suiker, 150 ml augurkennat, 75 ml witte azijn, 150 ml zonnebloemolie, 11/2 halve appel, 6[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlToen ik een tijd in Luxemburg heb gewoond, heb ik van de moeder van mijn toenmalige Luxemburgse vriend geleerd hoe ik echte Duitse aardappelsalade moet maken.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSoms zijn er gerechten die favoriet worden en iedere keer weer terug op tafel komen. Deze salade is er een van. Al een flinke poos geleden is de basis hiervoor[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlBlikje makreel of tonijn Maïs Kikkererwten Veel ui Tomaat Donkere olijven Rucola / ijsbergsla / veldsla Augurk Azijn Olijfolie Zout Blikje vis uit laten lekken[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 eieren 400 g kruimige aardappelen 1 appel (Jonagold) 3 zoetzure augurken 10 zilveruitjes 200 g gebraden fricandeau (vleeswaren) 1 el[...]
Bron: ah.nlDe gezonde en lekkere rode biet Niet zo lang geleden blogde ik over het belang van het eten van verschillende kleuren groenten en fruit. De stoffen die de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat is lekker vlees op de BBQ? Het was vandaag schitterend weer en ook de komende dagen zijn veelbelovend! Als extraatje heb ik een link naar een weersite[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl'De huzaren waren van oorsprong Hongaarse ruiters, die in de Keizerlijke Oostenrijkse legers ten strijde trokken tegen de Turken. Huzaren werden vooral ingezet[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl