Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
De linzensalade oogt en smaakt fris dankzij de combinatie van mandarijnensap, sherry-azijn en kleurige gekarameliseerde groenten. Ingrediënten: Geroosterde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 4 el olijfolie met (knoflook-chilipeper) 1 el balsamicoazijn 4 eieren 200 g peultjes 4 Tasty Tom tomaten (elk in 6 parten) 2 el zwarte olijven[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI ngrediënten voor 2 personen 2 portobello's half teentje knoflook bieslook peterselie roomboter, op kamertemperatuur Versgemalen zwarte peper trostomaten 1 à[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor de Habas con chorizo 425 gram Spaanse reuzenbonen/limabonen 250 gram Chorizo - 250 gram Olijfolie 1 Teentje Knoflook - 1 1 zakje/eetlepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept uit de New York Times is met kikkererwten, maar kan ook met witte of andere bonen gemaakt worden. Omdat er nu verse maiskolven zijn, maakte ik het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is de tijd voor verse tuinbonen en artisjokken. Buiten de tijd zijn diepvries bonen en artisjokken op olie uit een potje ook heel lekker. Ingrediënten voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe rubriek "Maak je koelkast leeg" van Smulweb is ideaal als je inspiratie zoekt voor de restjes groenten waar je een bestemming voor zoekt. Zo kom je nog eens[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet heet wel een antipasto salade, maar maar voor mij was het de hoofdmaaltijd. Alle ingrediënten, zijn gemarineerd en de salade kan een dag van te voren[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZe is echt heel erg lekker; ik had het niet verwacht. Ze is pittig, zoet en zuur. De blaadjes zijn een beetje verfomfaaid maar de nerven blijven knapperig. Eet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 500 gr kipfilet 5 el olie 1 tl paprikapoeder 1 tl gedroogde oregano zout en peper Salade: 2 sinaasappels 2 el honing 3 stronkjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor als je vandaag niet weet wat je moet maken en je geen zin hebt om te koken met dit warme weer, is het misschien een idee om de beetje vergeten klassieker,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGegrilde aubergine en tomatensalade Deze salade is lekker als bijgerecht, als lunchsalade en als onderdeel van antipasti. Ingrediënten: 2 aubergines (of 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan de cavolo nero soep van Jamie van eergisteren was nog wat rauw gesneden kool over. Op de verpakking (AH) staat een leuk recept van deze palmkool met een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 komkommer rode ui 1 teentje knoflook chilipeper of sambal naar smaak Eventueel aan te vullen met wat je nog in huis hebt zoals radijs, wortel,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 500 gr rode paprika 180 gr zwarte olijven 30 gr kappertjes 2 knoflooktenen tijm basilicum citroen extravergine olie zout Bereiding: Rooster de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI ngrediënten voor 2 personen: 2 rode uien 1 dl water 1 eetlepel appelazijn Suiker 4 takjes peterselie 125 g canellini bonen in blik (uitgelekt gewicht) 125 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe klassieke Salade Niçoise heb ik deze keer met extra champignons en aardappels met ansjovis erop gepresenteerd. Gemarineerde champignons Ingrediënten: 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl