Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Ingrediënten 50 g rozijnen 3 sjalotten 3 eetlepels rode-wijnazijn 2 sinaasappels 1 zak gesneden rodekool (300 g) 1 eetlepel suiker ½ eetlepel tijm[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 12 vissticks (diepvries) 300 g gesneden witte kool 3 el blanke rozijnen 4 el yoghurtdressing bieslook 450 g tuinerwten (diepvries) 200 g[...]
Bron: ah.nlWeeral een recept voor couscoussalade. Eigenlijk was ik van plan om quinoa te gebruiken maar omdat ik witte bonen aan het koken was leek couscoussalade me[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk ben wel eens toe aan iets anders dan die eeuwige Hollandse boterham als lunch. Wat jullie? Waarom maken wij als Nederlanders niet zo snel een andere lunch[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlBij rode kool moet ik altijd denken aan een winterse ovenschotel met rode kool of gestoofde rode kool met aardappelen en draadjesvlees. Tweede Paasdag heb ik[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk hou van broccoli. Niet enkel omdat ik het lekker vind, maar omdat het zo veelzijdig is. Je kan er van alles mee doen. Het past zowel bij vlees, vis, in[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beEen kort recept, maar simpel er erg lekker. Voor op een cracker of toastje, als salade voor een feestje of als maaltijdsalade met rozijnen en noten. Wat heb je[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten 1 pak couscous (400 g) 150 g rozijnen 4 sinaasappels 1½ dl olijfolie extra vierge 100 g pijnboompitten 4 teentjes knoflook (uitgeperst)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 400 g Provençaalse wokgroente 100 g rozijnen 300 g penne (pasta) 195 g bruschettatopping gegrilde groenten (pot) 140 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 gr. kalfsgehakt 2 kleine courgettes 6 el. olijfolie 2 el. pijnboompitten 2 el. blanke rozijnen 2 el. citroensap 1 el. rode wijnazijn 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g witte rijst (zak 1 kg) 2 el olijfolie 2 uien (fijngesnipperd) 1 schaal nasi/bamivlees (330 g) 1 bakje boemboe rendang vlees (100 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ knolselderij (geschild) 1 liter groentebouillon (van tablet) 2 friszure appels (bijv. Granny Smith) 1 citroen (uitgeperst) 3 el zure[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 friszoete appel (bijv. jonagold) ½ bakje hazelnoten ((a 95 g), grof gehakt) 5 el olijfolie extra vierge 2 el wittewijnazijn ½[...]
Bron: ah.nlHerfstsalade van broccoli Wist je dat je ook in de herfst heerlijk kunt genieten van een salade? Door het gebruik van groenten als basis krijg je ineens een[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlChantal schreef onderstaand recept: Eigenlijk lust ik alles maar bij de lunch eet ik graag een salade in plaats van brood. Nu kun je natuurlijk gewoon sla en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 1 citroen 1 prei, in ringen 1 liter kippenbouillon (van tablet) 400 g kipfilet 1 bakje walnoten (110 g), grof gehakt 1/2 knolselderij,[...]
Bron: smulweb.nlColeslaw is ook iets echt Amerikaans.... zegt men... Tot ik opzoek ging en toen bleek het Oer Hollands te zijn... Het is een echt Hollands recept van vroeger,[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl