Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Mijn zus zei dat deze salade op knapperige bodem zo lekker is, dat ik hem ook gelijk gemaakt heb. Ingrediënten voor 4 pers.: 1 rol bladerdeeg 3 tomaten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze salade haalt gelijk herinneringen bij mij op aan Zuid Frankrijk, toen de kinderen van mijn zus nog klein waren en er vaak gebarbecued werd met opa en oma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan de paddenstoelensoep met kip van Ottolenghi bleef er nog zo'n 250 gram gekookt kippenvlees over, waar ik deze prima salade van maakte. Ingrediënten: Voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet lijkt een heel luxe salade, maar alle ingrediënten zijn van Lidl. Je ziet trouwens op het ogenblik overal kaki's. Ik kende ze vooral als sharon fruit, ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCuly schrijft: 'Gegaard, gegrild en gepekeld: what’s happening with watermeloen? Het valt de Culy-redactie op dat we in restaurants steeds vaker[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept staat op Bijzonder Spaans. Geroosterde paprika's met ansjovis is hier in huis echt een zomerfavoriet. Aan de andere kant van de Pyreneeën heeft deze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGochujang* wordt geloof ik bijna in alle Koreaanse gerechten gebruikt. Een kuipje gochujang blijft volgens mij eeuwig goed, of minstens jaren in de koelkast.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl"Nigel Slater is briljant, met een handvol ingrediënten kookt hij een koningsmaal" schrijft de NRC. Hij was eind vorig jaar in Nederland om zijn Keukendagboek[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan zo'n kant en klaar gegrilde kip kan je leuke recepten maken voor een salade, een sandwich of een pastei. Ik weet het, een zelf gegrilde kip is natuurlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBloedsinaasappels liggen nu in de winkel, deze zijn heel geschikt voor salades. Deze fleurige salade uit Bazaar, het boek van Sabrina Ghayour, is ideaal als[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 10-12 personen: een rode kool, gehalveerd 4 dikke of 6 dunne lente-uitjes 2 rode paprika's 1 gele paprika 1 oranje paprika 1 rode peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDavid Lebovitz, patissier en kookboekenschrijver uit Californië die in Parijs woont, blogt dat hij ondanks de overdaad aan heerlijk voedsel in Frankrijk, in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is het verschil tussen een gemengde salade en tussen een niet gemengde salade? Iedereen schept op wat hij/zij lekker vindt en geen opgetrokken neuzen van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog niet zo lang geleden waren halloumi en za'atar alleen in winkels te vinden waar je anders eigenlijk niet zo gauw kwam. Nu ligt het gewoon bij Albert Heijn.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor dit recept karamelliseer je zalm in de oven en verdeel je deze over een kruidige salade met komkommer, tomaat en flinterdun gesneden kool. Ingrediënten:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers.: 500 g krielaardappeltjes in de schil 3 el (zonnebloem)olie 1 el ras el hanout kruiden 8 runderchipolataworstjes 10 g verse munt 50 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl