Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Vorige week eindelijk weer eens de barbecue aangestoken en daarbij onder andere deze rijstsalade gegeten. En wat er ook heel lekker bij is: tilapia met[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 100 g cashewnoten (gezouten) 2 eetlepels (arachide)olie 400 g Thaise groentemix (roerbak) 3 limoenen 3 eetlepels Thaise[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst 3 bosuien 1 gele paprika 300 g scholfilet 80 ml red curry specerijenpasta (bakje) 300 g winterpeen 300 g salademix (zakje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g pandanrijst 1 aubergine (in plakken van 1 cm dik) 2 el olijfolie 1 pot geroosterde gele paprika's ((465 g), uitgelekt) 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g pandanrijst 150 g doperwten (diepvries) 1 rode paprika 2 stengels bleekselderij 2 bosuitjes 312 g mandarijnpartjes (blikje) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 3 teentjes knoflook 4 rode pepers 1 limoen 1 dl arachideolie 1 theelepel ketoembar (gemalen korianderzaad) 2 eetlepels ketjap manis 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pandanrijst (zak 1 kg) 1 zak gebroken sperzieboontjes (500 g) 2 el zonnebloemolie 1 schaal runderreepjes naturel (350 g) 1 zak Thaise[...]
Bron: ah.nlMijn nieuwe favoriete rijstsalade. Ingrediënten: als maaltijd voor 4 personen, als bijgerecht/hapje tot 10personen 300gr rijst, liefst pandanrijst 1/2 pot[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk 1 gele en 1 rode paprika 2 lente-uitjes 200-250 gr. pandanrijst Zoete sojasaus (ketjap manis)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes zalm van ongeveer 150 gr. per stuk 1 gele en 1 rode paprika 2 lente-uitjes 200-250 gr. pandanrijst Zoete sojasaus (ketjap manis)[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk vegetarisch gerecht van rijst met gemengde paddenstoelen in een heerlijke ‘plakkerige’ oosterse sojasaus geserveerd met een zoetzure[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl