Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Vroeger maakte ik regelmatig een salade van sperziebonen, tomaten, olijven en fetablokjes. Nu maak ik hem zonder de feta en is het nog steeds een lekkere[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 courgette, in plakjes 150 gr spekjes handvol pijnboompitten 1 zak rucola slamelange 1 pakje parmaham, in stukjes 1 pakje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g volkoren penne 150 g stevige, magere, verse geitenkaas 1/2 kleine watermeloen, in blokjes van 2-3 cm, pitjes verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g kleine nieuwe aardappelen, geschrapt 1 blik artisjokharten in pekel of water, circa 400 g, uitgelekt en gespoeld 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 250 gram gorgonzola 80 gram pijnboompitjes geroosterd in koekenpan 75 gr veldsla halve krop eikenbladsla 250 gr pitloze blauwe druiven,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg groene asperges 2 eetlepels pijnboompitten 3 middelgrote tomaten (liefst struiktomaten) 1 ui 1 bosje basilicum zout, peper, suiker 5[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 el vloeibare honing - 4 el balsamicoazijn - 250 g aardbeien, kroontjes verwijderd, in vieren gesneden - 4 takjes basilicum, blaadjes in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 grote rode paprika's, bij voorkeur puntpaprika's - 2 bolletjes bufala mozzarella - 4 handjes rucola - handvol geroosterde pijnboompitten - 4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 2 personen 250 gram gorgonzola 80 gram pijnboompitjes geroosterd in koekenpan 75 gr veldsla halve krop eikenbladsla 250 gr pitloze blauwe druiven,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g gepelde pistachenoten 200 g gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oester - zwammen, shiitakes) 2 eetl. olijfolie zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g walnoten 1 Turks brood 1 rode paprika in reepjes 1 grote wortel in plakjes 12 grote gamba`s 2 eetlepels balsamicoazijn 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlVanavond vertelde Robert Kranenborg in DWDD dat 2014 het jaar van de Peruaanse keuken wordt. We zullen het zien eind van het jaar. 2013 was het jaar van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk hou ontzettend van Portobello's. Helemaal wanneer ze gevuld zijn met blauwschimmelkaas, het liefste zelfs met Delfts Blauw, wat een combinatie is tussen een[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk was eigenlijk al tijden om weer eens een salade met nectarine en mozzarella te maken. Het zoete en zachte combineert zo goed met balsamicoazijn. Nu had ik[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 25 g boter 1 net sjalotten ((250 g), in kwarten) 2 takjes verse tijm (zakje a 15 g) 100 ml Marsala (wijn (slijter)) 2 zakken veldsla (a 75[...]
Bron: ah.nl