Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 8 500 gr linzen 2 wortels, in dunne plakjes 2-4 stengels bleekselderij, in stukjes 150 gr gehakte walnoten een handvol vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd - ½ rode ui, in dunne halve ringen - ½ knoflookteen, geperst - sap van een ½ citroen - 1 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 g Le Puy-linzen (of Castelluccio linzen) - 2 rode uien, in hele ringen van 1 cm - 2 aubergines, in plakken van 1 cm - 4 el olijfolie +[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comLichtroze, geel, diep oranje, felroze: deze salade begon met de fantastisch gekleurde “oerbieten” van de Landwinkel op Nieuw Slagmaat . In[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze linzensalade is gebaseerd op een recept uit de Elle eten van vorige maand. Ik voegde er wat extra kruiden aan toe en de laatste dakterras-tomaatjes. Omdat[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlIk was het al een aantal keren tegengekomen op verschillende sites en nu er een bloemkool in mijn groentepakket zat wou ik het graag eens zelf proberen.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDeze salade is zo'n feest op je bord en in je mond. Alle basissmaken komen langs, de kleuren stralen je tegemoet en ook in structuren is het een en al[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 1 zak aardappelen (pondje kriel (500 g), schoongeboend) 3 el olijfolie 2 el azijn 2 x 300 g sperziebonen 1 blik linzen ((310 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 gele paprika 2 stengels bleekselderij 125 g magere spekreepjes 1 eetlepel Provençaalse kruiden 1 blik linzen (400 g) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlWie had gedacht dat ik peulvruchten zo zou gaan omarmen? De peulvruchtenmaand afgelopen februari heeft natuurlijk wel bijgedragen, maar nu heb ik geen[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlDeze salade is zo'n feest op je bord en in je mond. Alle basissmaken komen langs, de kleuren stralen je tegemoet en ook in structuren is het een en al[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLinzen-venkelsalade van The stonesoup Op 22 november 2012 is het thanksgiving in Amerika. Men eet dan zoals bekend kalkoen. Traditionele bijgerechten zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSalade van rode biet Rode bieten, we lusten ze graag en eigenlijk altijd uit eigen tuin. Van de zomer zo vers uit de tuin en van de winter uit de vriezer. We[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl