Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 800 g nieuwe aardappelen, geschrapt en in dikke schijven gesneden 2 appels met rode schil 4 tl citroensap 125 g radijsjes, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 aardappels (vastkokers) 1 eetl. citroensap 10 cm komkommer 2 eieren 1 blikje tonijn (op water) zout en peper 1 eetl. kappertjes 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zoute haringen van de visboer, ontdaan van graat,in kleine blokjes gesneden 1 ons gesneden ham,in blokjes gesneden 1 ons gesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 4 grote aardappelen, ongeschild 250 gr maatjesharing 2 hardgekookte eieren, in blokjes gesneden 1 grote ui, in blokjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlZelfgemaakte huzarensalade zou eigenlijk een andere naam moeten hebben. Wat je in de winkel krijgt lijkt er niet op. In onze familie is dat goed geregeld want[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet wordt al schitterend mooi buiten, maar het aanbod aan groenten is nog winters: veel knollen en wortels. Die twee moeten een beetje in harmonie worden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 700 g aardappels (in stukjes) 600 g wortels ((geschrapte), in stukken) 2 rode uien (in halve ringen) 5 eetlepels olijfolie 2 appels (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak gekookte bieten ((500 g), geschild) 2 friszoete appels ((bijv. elstar), schoongeboend en in kwarten) 1 rode ui (in dunne halve ringen)[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen Drie zoute haringen 1 grote ui handje rozijnen 1 citroen flinke hand zevenblad handje daslook (of 1 knoflook) handje kleine augurkjes peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 nieuwe haringen, schoongemaakt, 1 hardgekookt ei, 1/2 eetl. mosterd, 1 eetl. wittewijnazijn, 2 eetl. (olijf)olie, 1 1/2 potje zure room ( a[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 nieuwe haringen, schoongemaakt, 1 hardgekookt ei, 1/2 eetl. mosterd, 1 eetl. wittewijnazijn, 2 eetl. (olijf)olie, 1 1/2 potje zure room ( a[...]
Bron: smulweb.nl