Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
We hadden uit Frankrijk linzen uit Puy meegenomen en ik zocht er iets lekkers mee, dit recept vond ik op de website van Caroline Brouwer . Het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker fris gerecht, gegeten op een van de eerste mooie avonden van dit jaar (2 weken geleden dus of zo). rijst koken, champignons in plakjes, 2 kleuren[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com27 november waren we een dagje naar Lille geweest om daar allerlei lekkers te halen in de Carrefour bij Lomme. Geweldige winkel, heerlijk een paar uurtjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 augustus De laatste dag in Frankrijk hadden we nog zo'n lekker stuk verse St. Nectaire kaas gekocht. Vandaag een salade mee gemaakt (hij was zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 12 mei De hele dag naar de beurs, en 's avonds helpen bij een lezing in de winkel. Dus maar iets lekkers en snels gegeten. 1 bak aardappelsalade,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke lentesalade uit Plenty vol groene smaken! I.p.v. edamame bonen heb ik dubbelgedopte tuinbonen gebruikt. Voor 2 personen 2 dunne courgettes
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen frisse salade, door de grapefruit heel anders dan anders Voor 2 personen: 200 gram kipdijfilet, olijfolie, 3 tl rozemarijn, zeezout, 1 rode grapefruit, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen frisse salade, door de grapefruit heel anders dan anders Voor 2 personen: 200 gram kipdijfilet, olijfolie, 3 tl rozemarijn, zeezout, 1 rode grapefruit, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com