Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 173 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kleine en stevige courgettes 1 lente-ui 1 snufje suiker 1 citroen, geperst 50 gr geroosterde en gepelde amandelen 5 tot 6[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 3 wortels 1 courgette 1 rode ui 2 eetlepels kerriepoeder 300 gram gehakt peper, zout, naar smaak 1 bosje rucola 1 banaan pittige[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr orzo 1 klein blikje maïs, uitgelekt 1 courgette, gewassen en geraspt 10 cherrytomaatjes, gehalveerd Voor de vinaigrette 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g couscous 300 ml hete groentebouillon 175 g dunne groene asperges, gehalveerd 2 courgettes, in dunne reepjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 geraspte schil en sap van 1 kleine sinaasappel 1 tl grove mosterd 1½ el olijfolie, extra vergine 1 teentje knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse sardines, schoongemaakt en zonder kop 1 kleine citroen, in 8 dunne schijfjes gesneden en elk schijfje gehalveerd 250 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 rode paprika, in stukjes van 1 cm 1 gele paprika, fijngesneden 1 middelgrote aubergine, in blokjes 3 kleine courgettes, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 150 g parelgort 200 g broccoli, in kleine roosjes verdeeld 3 courgettes, in dikke schijven gesneden 100 g sugarsnaps, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 visbouillonblokje 300 g couscous 250 g minitrostomaatjes 1 courgette, in blokjes 300 g zalmfilet, in blokjes (Vismarine) 3 eetl. olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlVoor 4 personen: Viskoekjes: 1 ui, 1 knoflookteen, 200 gram witvis (lekker kabeljauw bijvoorbeeld), 200 gram zalmfilet, 5 eetlepels kokosmeel, 1 ei, verse[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBij recepten uit de slowcooker denken we aan de stoofpotten en dergelijke. Winterkost. Toch is de slowcooker ook in de (na)zomer ideaal. Op de wat warmere[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlPas verzorgde ik een lunch voor een groep van dertig. Als Lepeltje Liefde maakte ik natuurlijk een buffet met groenten in de hoofdrol. Een van de gerechten was[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlHet was dit weekend schutting-weekend bij ons en de buren... We waren hoognodig aan een nieuwe schutting toe dus de mannen moesten er dit weekend aan geloven.[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlLiters en liters soep heb ik al binnengespeeld de laatste maand. Sinds de start van Dagen Zonder Vlees bestaat mijn lunch namelijk vooral uit een lekkere kom[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.bevoor 4 personen Voor de gegrilde groente: 2 courgettes 1 groene zure appel 1 eetlepel olijfolie peper en zout ½ limoen 1 theelepel verse koriander 4[...]
Bron: smulweb.nl