Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
Ik noemde freekeh laatst al bij de nieuwe producten die ik had getest. Freekeh is tarwe die wordt geoogst wanneer de korrel nog groen is. Het stro en het kaf[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe oogst uit eigen tuin was niet groot deze zomer. De naaktslakken hanteren de techniek van de verschroeide aarde en laten niets overeind staan. Zelfs mijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk koop wel eens een kant en klare selderijsalade met oude kaas, maar terwijl ik al kauwend de ingrediëntenlijst zat te bestuderen bedacht ik mij dat dit beter[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeeft u al eens op zaterdag aan een scholier die vakken vult bij de AH gevraagd of ze zeekraal verkopen? Nou, ik bespaar u graag de moeite: het ligt dus bij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWelkom terug in het Eerst Koken Kookboekenmuseum, waar Oud & Vergeten worden gekoesterd. Het boekje “Honderd recepten voor het bereiden van koude[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze salade is fris, zomers en licht. Lekker gekoeld past het bij veel gerechten, maar wij aten het bij de tortilla met feta , die nu in de zomer vaak op tafel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de trein van Stockholm naar Arlanda zaten twee meisjes. De ene had een gezichtje en kapsel, waarmee ze zo in Downton Abbey kon acteren; met zo’n[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe originele versie? The one and only ? Ach nee, vast niet. Ik maak niet eens de mayonaise zelf. Maar het is wel de versie waarvan Meneer vraagt of we dit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNee, geen foto van de salade, want geen tijd om het op te leuken met toastjes, kekke servetjes en brocante lepeltjes, en een foto van geprakte eieren, daar zat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGoed voor een feestje, 500 gr pasta (of een veelvoud daarvan) al dente koken met drie tenen knoflook. Dressing maken met olijfolie/azijn en kruiden naar smaak.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten: 100 g magere spekreepjes, 1 zak gemengde sla (krulsla of rucolamix), 100 g roquefort, 1 sinaasappel, 2 tomaten, olijfolie, citroensap, 1 tl[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLicht en gezond eenpersoonsmaaltje. 1 kipfilet 6 plakjes ontbijtspek 1 kropje little gem sla 1 tomaat 1 stukje komkommer mosterd limoensap port honing[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe lente is begonnen en we hadden opeens zin in zomerse hapjes. Tapas, antipasti, salades en gemarineerde groenten. Glas wijn erbij en je zou zweren dat het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat doen die AH moestuintjes het toch goed! De twee courgettezaadjes blijven maar courgettes produceren onder hun tientallen parasolletjes van groen blad. En[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBijgerecht voor 4 personen Meng de sap van 1 citroen met peper, zout, een theelepel mosterd en een flinke scheut olijfolie. Rasp twee winterwortels en 1 appel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMeng een eetlepel of 6 mayonaise met 2 theelepels mosterd, 2 theelepels ketchup en 2 eetlepels citroensap. Snij 8 stronken (gewassen en gedroogd) witlof in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl