Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen -20 Hollandse asperges -zout -suiker -stukje foelie -klein bosje verse salie -zonnebloemolie -4 plakken Coburger of Parmaham (rauwe ham niet[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 (400g) blikje tomatenblokjes 3 eetlepels witte wijn 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gr mooie pasta, ongekookt 1 paprika 1 courgette 2 dl olijfolie 1 takje citroentijm 12 gele kerstomaatjes 1 bosje basilicum, vers 1 teen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 kleine pompoen, bv een flespompoen - salieblaadjes (12 kleine) - 1 teentje knoflook, in plakjes - olijfolie - een flinke klont boter -1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comOnze tuin wordt steeds meer gedomineerd door wilde bloemen, kruiden en fruitplanten. Van gewone salie, tijm, dragon en bieslook tot ananassalie, chocolademunt[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk heb twee soorten kruiden die het niet lekker doen bij mij in de tuin: basilicum en dille. De basilicum wordt gelijk opgegeten door iets en kan ik eigenlijk[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVoor mijn verjaardag kreeg ik Veg! van Hugh Fearnley-Whittingstall. Een kookboek met groenten in de hoofdrol. En daar staan erg lekkere dingen in, zoals deze[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlJongens, het is lente! Het kan nu zéker niet lang meer duren voordat je deze salade lekker op je balkon, in je tuin of in het park kunt eten! Ook lekker als[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 4 kalfsschnitzels (600 g) 4 blaadjes salie (uit bakje Italiaanse kruidenmix) 4 plakjes flinterdunne rauwe ham (pakje 100 g) 2 courgettes 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak aardappels (tafel (800 g)) 1 bloemkool 1 schaaltje filetlapjes (a la minute (ca. 300 g)) 1 eetlepel salieblaadjes (10 g) 1 schaaltje[...]
Bron: ah.nlIk heb twee soorten kruiden die het niet lekker doen bij mij in de tuin: basilicum en dille. De basilicum wordt gelijk opgegeten door iets en kan ik eigenlijk[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe laatste keer vakantie in Toscane is al weer zo'n 10 jaar geleden! Wij zaten toen in een appartementje op het Toscaanse platteland, in de Chianti-streek. Het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWeer een recept met pompoen, tot nu toe lukt het om alle weken een pompoenrecept op mijn blog te zetten. Deze keer een warme salade met pompoen en[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk wilde wat maken met zoete aardappel, maar wat….. Geen soep of puree, iets nieuws, iets super gezonds maar wat…. Eerst heb ik op Caroline haar[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlSalie! Ondergewaardeerd kruid. Dus vandaag saltimbocca op mijn bord als vorm van ultieme zelfzorg, want ik zit deze week weer elke avond alleen te dineren[...]
Bron: mangerie.blogspot.com