Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 105 recepten
Pas verzorgde ik een lunch voor een groep van dertig. Als Lepeltje Liefde maakte ik natuurlijk een buffet met groenten in de hoofdrol. Een van de gerechten was[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 250 g langkorrelige rijst 2 worteltjes, in dunne schijfjes gesneden 125 g dunne sperziebonen, in stukken van 2,5 cm gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 grote krop Romano sla 4 piepkuikens Peper en Zout Honing, mosterd en verse tijm 12 plakken bacon of pancetta 1 stokbrood, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g bruine linzen 1 wortel, kleingesneden 2 theel. verse tijmblaadjes zout versgemalen peper 2 eetl. rode-wijnazijn 3 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 zoete aardappelen, in blokjes gesneden 2 eetlepels olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 eetlepel olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 rode ui, fijngehakt 1 bosje koriander, fijngehakt 1 blik (van ong. 400 gr) zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt 450 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g tagliatelle (groen) 150 g parmezaan (schilfers) 200 g salami, Italiaanse (in stukjes) 1 ui (gesnipperd) 1 kl honing 2 el olie 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetlepels olijfolie - 140 gram bleekselderij - 1 rode ui - 1 teentje knoflook - 1 vleestomaat - 1 rode paprika - 1 gele paprika - 20 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 kogelbiefstukken zout en versgemalen peper 4 el olijfolie 8 roseval aardappelen 250 g kastanjechampignons, in stukken 100 g shii-take, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el citroensap 6 el extra virgine olijfolie 2 tl verse (citroen)tijm, alleen de blaadjes 16 wilde, kleine tomaatjes grof zeezout peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de salade: 2 zakjes veldsla 400 gram geitenkaas 140 gram parmaham 2 appels (zoet of zuur) 1 bakje walnoten Voor de dressing: Tijm[...]
Bron: smulweb.nl