Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
T. had toen ik zondag 23/10 moest werken lekker gekookt, helaas is er geen foto gemaakt. 400 gram schoongemaakte witlof, 2 mandarijnen, 1 banaan, 3 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden uit Frankrijk linzen uit Puy meegenomen en ik zocht er iets lekkers mee, dit recept vond ik op de website van Caroline Brouwer . Het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comlekker bijgerechtje: 1 blikje maïs (uitgelekt), 1 granny smith (in blokjes), 1 sjalot (fijn gesnipperd), 1 el peterselie (gehakt), 3 el extra vergine[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com200 gram couscous, 600 gram sperziebonen, 2 el balsamico-azijn, 4 el olfijolie, 2 tl honing, 2 tl mosterd, 75 gram rucola, 4 zongedroogde tomaten in reepjes,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 el olie, 300 gram pasta, 200 gram gerookte zalm, 125 ml zure room, 2 el mayonaise, 1 tl mosterd, vers gemalen peper, 1/2 komkommer in blokjes, zakje slamix[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.compasta koken, zakje diepvriestuinbonen koken. 80 gram rucola, 100 gram geraspte parmezaan en peper erdoor heen mengen.
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker fris gerecht, gegeten op een van de eerste mooie avonden van dit jaar (2 weken geleden dus of zo). rijst koken, champignons in plakjes, 2 kleuren[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke, lichte salade met een onverwachte smaak. 250 gram gekookte bietjes, 3 lente-uitjes, handje rucola, 2 el zonnepitten, 1 appel, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gram pasta, 1 groot blik zalm, 1 blik maïs, 200 gram blokjes belegen kaas, 1/2 komkommer, 2 tomaten, 1/8 liter zure room, 2 el mayonaise, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 personen 1/2 pak couscous (à 400 g), 3 eetlepels olijfolie, 300 g doperwten (diepvries), 1 gele paprika, 3 bosuitjes , 1/2 zakje verse munt (à 15 g), 200 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com27 november waren we een dagje naar Lille geweest om daar allerlei lekkers te halen in de Carrefour bij Lomme. Geweldige winkel, heerlijk een paar uurtjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe groente ziet er heel fraai uit, de smaak houdt het midden tussen broccoli en bloemkool. gegeten op 13 september
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 2 augustus De laatste dag in Frankrijk hadden we nog zo'n lekker stuk verse St. Nectaire kaas gekocht. Vandaag een salade mee gemaakt (hij was zo[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke lauwwarme verrassing op 1 juli 200 gram kipfilet in reepjes, 2 el olie, 5 dl kippenbouillon, 4 el korianderblaadjes (of wat minder pasta), 1-2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 12 mei De hele dag naar de beurs, en 's avonds helpen bij een lezing in de winkel. Dus maar iets lekkers en snels gegeten. 1 bak aardappelsalade,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com