Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Een buitengewoon verrassende lofsalade. Ingrediënten voor 4 pers. 2 stronkjes witlof Zoete-aardappelchips gekocht of zelfgemaakt 0.5 theelepel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Grubbenvorst, bij Venlo, vindt je, vrijwel aan dezelfde weg, asperge-, rozen-, champignons-, tomaten- en ook een bosbessenkweker. Aan de weg staan automaten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze salade die ik proefde bij de Sligro vond ik zo lekker dat ik hem thuis wilde namaken. Ik heb nog niet veel bloemetjes in die tuin waarmee ik de salade kan[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGegrilde aubergine en tomatensalade Deze salade is lekker als bijgerecht, als lunchsalade en als onderdeel van antipasti. Ingrediënten: 2 aubergines (of 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze salade Savoyarde maakte ik met Diots de Savoie worstjes en Abondance kaas uit de Savoie van de Lidl uit de Franse week. Een stevige salade werd het,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 10 zwarte olijven met pit 2 el balsamicoazijn 4 el olijfolie sap van 1/2 citroen 1 komkommer 2 lenteuitjes zout en peper 1 chilipepertje munt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze salade heb ik samen met mijn zus in Frankrijk gemaakt. Ingrediënten: 1 kg rijpe gemengde 'wilde' tomaten, allerlei maten en kleuren, ook kerstomaatjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 150 g roomkaas 1 eetl. kappertjes 5 zoetzure augurkjes, in zeer kleine blokjes Kerriepoeder zout en peper 200 g beenham in dunne plakjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet dit weer heb je niet altijd zin in een frisse groene salade. Maar je wilt wel iets groens - dan is dit een alternatief. Roep iedereen aan tafel en dien de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLauwwarme linzensalade met in reepjes gesneden mortadella. Ingrediënten: 200 gram du Puy of Castelluccio di Norcia linzen 4 plakken Mortadella met pistaches 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept komt uit een Zonnaturafolder. Er wordt gebruikt gemaakt van een zakje Zonnatura quinoa met tomaat en olijf met een inhoud van 250 gr. Die had ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet dit weer heb je niet altijd zin in een frisse groene salade. Maar je wilt wel iets groens - dan is dit een alternatief. Dien de salade gelijk op voordat ie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVanavond vertelde Robert Kranenborg in DWDD dat 2014 het jaar van de Peruaanse keuken wordt. We zullen het zien eind van het jaar. 2013 was het jaar van de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet lijkt een heel luxe salade, maar alle ingrediënten zijn van Lidl. Je ziet trouwens op het ogenblik overal kaki's. Ik kende ze vooral als sharon fruit, ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl