Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingredienten: 1 rode kool 2 appels (liefst zure) 2 eetlepels blanke rozijnen of handvol fijngesneden dadels 1 dunne prei 2 a 3 ringen ananas in stukjes Naar[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen 1 bos bleekselderij, 1 appel, klein blikje ananasschijven/stukjes, 50 g rozijnen, 2 el zilveruitjes, stukje kaas, eventueel walnoten. Voor de[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 6 juli 350 gr. couscous, 150 gr. rozijnen, 250 gr. salami(stuk), 1 ui, 2 tomaten, 1 blikje maïs, 1 el munt, 100 gr. zachte geitenkaas, zout, peper[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comMijn streven: in 10 weken naar een gezonder gewicht De komende tien weken laat ik mijn glaasje(s) wijn staan, ik snoep niet én ik eet zo verantwoord mogelijk.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGebruik voor deze salade biologische witlof, die is zachter en minder bitter dan andere witlof! 4 personen Bereidingstijd: 30 minuten Ingrediënten: Voor de[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlZo maak je van die geliefde Waldorfsalade ineens een hartige salade die een hele maaltijd vormt. Wat brood erbij en klaar! De salade is de dag erna nog[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlChantal schreef onderstaand recept: Eigenlijk lust ik alles maar bij de lunch eet ik graag een salade in plaats van brood. Nu kun je natuurlijk gewoon sla en[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten: - 1 grote bloemkool, in kleine roosjes verdeeld (900 gram) - 90 ml raapzaadolie - 2 el sherry-azijn - 1 tl dijonmosterd - 30 g rozijnen (of meer)[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 1 grote bloemkool, in kleine roosjes verdeeld (900 gram) - 90 ml raapzaadolie - 2 el sherry-azijn - ½ tl vloeibare honing - 1 tl[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten 1 pakje bulgur (graanproduct, 275 g) 2 el olijfolie 2 rode paprika's (in dunne reepjes) 1 el gemalen koriander 100 g rozijnen (zak 250 g) 1[...]
Bron: ah.nlEen Salade wordt een Coleslaw als het hoofdbestaandeel een Koolsoort is en deze rauw en fijngesneden is. Een Coleslaw is knisperig en fris, zeker als je 'm[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk ben wel eens toe aan iets anders dan die eeuwige Hollandse boterham als lunch. Wat jullie? Waarom maken wij als Nederlanders niet zo snel een andere lunch[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIk ben wel eens toe aan iets anders dan die eeuwige Hollandse boterham als lunch. Wat jullie? Waarom maken wij als Nederlanders niet zo snel een andere lunch[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlHi there! Woehoe! Het is woensdagmiddag en ik ben gewoon vrij. En dat is zooooo heerlijk. Ik heb een middagje vrij genomen omdat ik strakjes een soort van[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl