Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
4 struikjes witlof, 50 gram kerstomaten, 75 gram spekreepjes, 1-2 el balsamico-azijn, 1/2 tl mosterd, 1/2 el appelstroop, zout, peper, 6 el olijfolie, 20 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com800 g aardappels vastkokend, geschild, 300 g broccoli, in roosjes, 1 gerookte makreel 4 el olijfolie, 2 rode paprika's, in brede repen 2 el witte wijnazijn[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen heerlijke frisse salade, vol van smaken! 1 kleine komkommer, 3 bosuitjes, 3 geroosterde paprika's (pot), 4 rijpe tomaten, flinke bos platte peterselie, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comlekker bijgerechtje: 1 blikje maïs (uitgelekt), 1 granny smith (in blokjes), 1 sjalot (fijn gesnipperd), 1 el peterselie (gehakt), 3 el extra vergine[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen lekkere frisse salade. De champignons worden zacht door ze in citroensap te marineren. T. vindt gebakken champignons heel naar, deze vond hij wel wat[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram gekookte rode bieten in blokjes, 1 zakje rucola, 100 gram pittige geitenkaas in blokjes, sap van een citroen, 100 gram walnoten, grof gehakt,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe vriendin van onze oudste zoon is vegetariër, dus eten wij tegenwoordig ook vaker vegetarisch. Ik vind het heerlijk. We gaan vaker vegetarisch eten, ik wil[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comErg lekker, de dressing versterkt de smaa k van de makreel en an dersom. 1 makreel (ca. 350 g) , 4 sjalotten, gesnipperd, 4 el balsamico-azijn, 1 1/2 el grove[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSalade van doperwten, rode paprika, blokjes geitenkaas met koriander. Dressing: 1 el olijfolie, 1 el azijn. Tonijnsaus: klein uitje gesnipperd, 2 blikjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker fris gerecht, gegeten op een van de eerste mooie avonden van dit jaar (2 weken geleden dus of zo). rijst koken, champignons in plakjes, 2 kleuren[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke, lichte salade met een onverwachte smaak. 250 gram gekookte bietjes, 3 lente-uitjes, handje rucola, 2 el zonnepitten, 1 appel, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 personen 1/2 pak couscous (à 400 g), 3 eetlepels olijfolie, 300 g doperwten (diepvries), 1 gele paprika, 3 bosuitjes , 1/2 zakje verse munt (à 15 g), 200 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit Tip Culinair juli 1994. Bij de ingrediënten wordt uitgelegd wat pesto is (en daarom zijn die oude tips zo leuk omdat het zo'n goed beeld geeft van het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com300-400 gram farfalle, 4 ontvelde tomaten in blokjes, 200 gram rauwe ham (grove stukken), (evt. 50 gram zwarte olijven), 6 ansjovisfilets, 3 el kappertjes, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 appels, 2 witlofstruikjes, 100 gram hazelnoten (gepeld), 160 gram gerookte eendenborstfilet, 1 krop Lollo rossa, 1,5 el rodewijnazijn, 1⁄2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen erg lekkere salade, uit de Tip juli 1997. De aardappels moeten afkoelen nadat ze in de oven gegaard zijn, dus van te voren beginnen! 250 gram aardappels,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com